Rentwereld is gespecialiseerd in het verhuren van frietkarren, koelaanhangers, vriesaanhangers, mobiele koelcellen, koelkasten, toiletwagens en kassa units. Door onze centrale ligging kunnen wij u in heel Nederland, België en Duitsland van dienst zijn.

Rentwereld is begonnen met het verhuren van één frietkar. Vaak op evenementen met eigen personeel. Door de enorme vraag is ons wagenpark snel gegroeid naar een groot aantal frietwagens. Dit biedt ons ook de mogelijkheid een frietkar zonder personeel te verhuren en klanten ook bij spoed te voorzien van onze frietkar. Wij verhuren daarom op aanvraag ook frietkarren zonder reclame.

Koelaanhangers

Doordat wij veel op (meerdaagse) festivals te vinden zijn liepen wij al snel tegen problemen aan wat betreft koeling. Wij hebben op dat moment besloten te investeren in diverse formaten koelaanhangers. Dit bood grote voordelen, vanaf dat moment konden wij ook grotere evenementen bedienen en onze koelaanhangers ook te gaan verhuren.

Van collega bedrijven krijgen wij zo vaak de vraag of ze onze koelaanhanger kunnen huren dat ons wagenpark in zeer korte tijd explosief is uitgebreid naar meer dan twintig koelaanhangers.

Koelcel

Steeds meer komt de vraag voor een koelaanhanger bij restaurants, cafetaria’s, slagerijen en supermarkten vandaan. Veelal omdat hun eigen koelcel in reparatie is. Hierop hebben wij ingespeeld door zelf mobiele koelcellen te ontwikkelen. Deze koelcel heeft een uniek afzetsysteem waardoor op de aflever locatie geen heftruck nodig is om de koelcel te plaatsen. De lage instap van onze koelcel is erg prettig voor dagelijks gebruik. De deur van onze koelcel is breed genoeg om een rolcontainer naar binnen te rijden.

Toiletwagens

Om u nog meer te ontzorgen hebben wij geïnvesteerd in moderne toiletwagens. Bezoekers van een evenement krijgen steeds meer een afkeer tegen chemische toiletten. Daarom hebben wij gekozen voor een moderne toiletwagens met een normaal toilet automatische spoelfunctie.

Kassa unit

Vaak moet er entree betaald worden bij evenementen of kunnen er bonnen gekocht worden. Een kassa unit is dan ideaal. Je kunt droog en veilig betalingen verrichten. Wij hebben diverse formaten, van 1 persoons tot 10 persoons kassa units.

Verkoop

Waar wij zijn begonnen als verhuur bedrijf hebben wij onze tak ook uitgebreid naar de verkoop van onze producten. Voor aanhangers, koelingen, snackwagens etc bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens hebben wij ook altijd diverse occasions staan.

Wilt u meer informatie over de huur mogelijkheden?

Offerte aanvragen