Rentwereld: meer dan verhuur.

Dé innovatieve totaalpartner in verhuur en verkoop van mobiele voorzieningen.


Onze wereld

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, goede materialen en een praktische oplossing. Wij geloven namelijk in het zijn van een betrouwbare partner die nét even dat stapje extra zet. Zowel in kwaliteit en techniek, als op het gebied van service en aandacht voor wat we doen.

Of je nu tijdelijk je badkamer niet kunt gebruiken vanwege een verbouwing, of een tijdelijke woonoplossing, frietwagen, koelwagen of sanitaire voorziening zoekt, wij zorgen ervoor dat je altijd door kunt. Gewoon goed doordacht, snel en zonder gedoe.


Hoe we werken en wat we beloven

Gewoon doen wat we beloven, maar dan nét even met dat extra stapje. Aan deze clichés heb je misschien net wat minder, daarom doen wij je graag de volgende concrete beloftes. En ja, hier mag je ons op afrekenen!

Kwaliteit

Wij zijn bijzonder goed in wat we doen en werken uitsluitend met de meest nieuwe, hoogwaardige en schone materialen. Daarnaast zie je onze kwaliteit ook terug in onze technische kennis, ervaring, service en het meedenken in oplossingen.

Betrouwbaar

Wat we beloven, dat doen we. Onze visie op totale ontzorging gaat verder dan alleen een goede service een breed assortiment. Ons personeel is vakkundig en veiligheid staat altijd voorop. Ons materieel wordt altijd dubbel gecheckt en vanzelfsprekend tijdig gekeurd volgens de eisen en wetten van instanties.

Snel en flexibel

Vanuit een breed en groeiend assortiment, een ruime voorraad, goede logistiek en bereikbaarheid, kunnen wij snel leveren en flexibel meebewegen met de ideeën en wensen van onze klanten. We pakken nieuwe aanvragen en uitdagingen direct op en kunnen vaak dezelfde dag nog worden gerealiseerd.

 Eerlijk en persoonlijk

Gemoedelijkheid en openheid ons in het bloed. We denken en werken enthousiast mee met de ideeën en gedachten van onze klanten en hechten veel waarde aan extra aandacht voor de juiste zaken en persoonlijk contact.

 Vernieuwend

Ondernemend zoals we zijn, zijn we altijd alert op nieuwe ontwikkelingen en ideeën. We zien altijd mogelijkheden om meer te doen en dit door te vertalen in de ontwikkeling van nieuwe, meer duurzame en slimme voorzieningen, samen met de beste service.

Wil je meer informatie over de huurmogelijkheden?

Offerte aanvragen