Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Piaggio Ape

Hieronder vindt u een overzicht van onze speciale Piaggio Ape foodtruck. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dit kan gemakkelijk en vrijblijvend via ons offerte formulier.

Piaggio Ape foodtruck

Piaggio Ape foodtruck huren

Offerte?

Offerte!
Rentwereld Piaggio Ape huren

Vragen?

Bel direct!
Zonder reclame en zonder personeel!

Vraag naar de mogelijkheden!

Stroomvoorziening
Onze Piaggio Ape foodtruck werkt op een normaal 230v stopcontact voor de verlichting. Geen stroom in de buurt? Huur onze generator.

Veiligheid
– Gekeurde brandblusser
– Blusdeken

Tip
Bij grote evenementen is extra koeling vaak handig. Een handige oplossing hiervoor is onze koelaanhanger of koelcel!

Uitrusting Foodtruck
– Aansluitkabel 230v
– Veel opbergruimte
– Led interieurverlichting
– Zo gebouwd dat deze Piaggio Ape foodtruck multi inzetbaar is.

Beschikbaarheid
Bel ons direct om voor de beschikbaarheid van deze Piaggio Ape foodtruck: 085 250 00 57

Onze foodtrucks hebben geen reclame, u kunt de foodtruck dus volledig onder uw eigen bedrijfsnaam inzetten.

Kosten Piaggio Ape huren
U kunt deze Piaggio Ape huren tegen een zeer scherp tarief per dag. Vraag direct een offerte aan.

Wilt u weten of het uw ding is om deel te nemen aan een foodtruckfestival? Of wilt u een Piaggio Ape foodtruck huren voor een evenement, een feestje of een speciale gelegenheid? Bij Rentwereld bent u aan het juiste adres. Wij bezorgen de Piaggio Ape Foodtruck op alle locaties door heel Europa.

De Piaggio Ape foodtruck

De Piaggio Ape foodtruck is een opvallende Eyecatcher. Dit komt mede door de retro uitstraling van het wagentje. De Piaggio Ape foodtruck is voorzien van led interieurverlichting en er is veel opgbergruimte in de foodtruck. De Piaggio Ape foodtruck is erg compact en daardoor geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Onze Piaggio Ape foodtruck werkt op een normaal 230v stopcontact. Mocht u hem op een locatie in willen zetten waar geen stroom in de buurt is, dan kunt u bij ons een generator huren om hem toch te laten werken. De Piaggio Ape foodtruck wordt verhuurd zonder reclame. Wij kunnen de foodtruck direct met uw reclame leveren, zodat u deze volledig onder uw eigen bedrijfsnaam in kunt zetten.

Waarom een Piaggio Ape foodtruck huren?

Er zijn talloze goede gelegenheden om een Piaggio Ape foodtruck te huren. Zo kunt u de Piaggio Ape foodtruck bijvoorbeeld huren om op een (foodtruck)festival te staan. Voor andere evenementen zoals beurzen, sportevenementen of bedrijfsfeesten is de foodtruck ook perfect inzetbaar. Daarnaast is de foodtruck ook leuk om te huren voor een bruiloft, braderie, kerstmarkt of verjaardagsfeestje. Doordat onze Piaggio Ape foodtruck in principe een kale wagen is, is deze multi inzetbaar. Wij verhuren de Piaggio Ape foodtruck zonder personeel. U kunt dus geheel zelf weten waarvoor u hem in wilt zetten.  Vaak wordt de Piaggio Ape foodtruck ingezet voor de verkoop van koffie, maar er zijn veel meer toepassingen voor deze wagen. Zo kunt u er ook smoothies, warme chocomel of glühwein in verkopen. De foodtruck hoeft niet alleen voor drinken ingezet te worden. Zo kunt er u bijvoorbeeld ook popcorn, suikerspinnen en andere zoetigheden in maken of verkopen. Ook voor voedsel zoals hotdogs, poffertjes, crêpes, tosti’s, soep, salades en saté is de Piaggio Ape foodtruck prima in te zetten.

Bent u geïnteresseerd in een Piaggio Ape foodtruck huren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op!

© Rentwereld.nl - created by Xpon