Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Piaggio Ape

Hieronder vindt u een overzicht van onze speciale Piaggio Ape foodtruck. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dit kan gemakkelijk en vrijblijvend via ons offerte formulier.

Wilt u weten of het uw ding is om deel te nemen aan een foodtruckfestival? Of wilt u een Piaggio Ape foodtruck huren voor een evenement, een feestje of een speciale gelegenheid? Bij Rentwereld bent u aan het juiste adres. Wij bezorgen de Piaggio Ape Foodtruck op alle locaties door heel Europa.

De Piaggio Ape foodtruck

De Piaggio Ape foodtruck is een opvallende Eyecatcher. Dit komt mede door de retro uitstraling van het wagentje. De Piaggio Ape foodtruck is voorzien van led interieurverlichting en er is veel opgbergruimte in de foodtruck. De Piaggio Ape foodtruck is erg compact en daardoor geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Onze Piaggio Ape foodtruck werkt op een normaal 230v stopcontact. Mocht u hem op een locatie in willen zetten waar geen stroom in de buurt is, dan kunt u bij ons een generator huren om hem toch te laten werken. De Piaggio Ape foodtruck wordt verhuurd zonder reclame. Wij kunnen de foodtruck direct met uw reclame leveren, zodat u deze volledig onder uw eigen bedrijfsnaam in kunt zetten.

Waarom een Piaggio Ape foodtruck huren?

Er zijn talloze goede gelegenheden om een Piaggio Ape foodtruck te huren. Zo kunt u de Piaggio Ape foodtruck bijvoorbeeld huren om op een (foodtruck)festival te staan. Voor andere evenementen zoals beurzen, sportevenementen of bedrijfsfeesten is de foodtruck ook perfect inzetbaar. Daarnaast is de foodtruck ook leuk om te huren voor een bruiloft, braderie, kerstmarkt of verjaardagsfeestje. Doordat onze Piaggio Ape foodtruck in principe een kale wagen is, is deze multi inzetbaar. Wij verhuren de Piaggio Ape foodtruck zonder personeel. U kunt dus geheel zelf weten waarvoor u hem in wilt zetten.  Vaak wordt de Piaggio Ape foodtruck ingezet voor de verkoop van koffie, maar er zijn veel meer toepassingen voor deze wagen. Zo kunt u er ook smoothies, warme chocomel of glühwein in verkopen. De foodtruck hoeft niet alleen voor drinken ingezet te worden. Zo kunt er u bijvoorbeeld ook popcorn, suikerspinnen en andere zoetigheden in maken of verkopen. Ook voor voedsel zoals hotdogs, poffertjes, crêpes, tosti’s, soep, salades en saté is de Piaggio Ape foodtruck prima in te zetten.

Branding

Wanneer u een Piaggio Ape foodtruck huurt wilt u natuurlijk opvallen! Wij kunnen in samenwerking met ons reclamebureau de Piaggio Ape foodtruck compleet naar uw zin maken. Zo kan de Piaggio Ape foodtruck worden voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Wat misschien nog leuker is: uw Piaggio Ape foodtruck voorzien van een complete wrap! Wij kunnen deze helemaal naar uw zin maken, waardoor uw Piaggio Ape foodtruck uniek is en zeker opvalt op het evenement waar u hem in gaat zetten!

Bent u geïnteresseerd in een Piaggio Ape foodtruck huren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op!

Op onze actueel pagina kunt u lezen waar Rentwereld zoal te vinden is, wat ons bezig houd en wat onze nieuwe verhuur producten zijn. Wij hebben vaak koelaanhangers geplaatst, hieronder vindt u alle actueel artikelen over onze Piaggio Ape foodtruckjes.

Piaggio ape huren
Piaggio ape
Rentwereld piaggio ape grijs 18
© Rentwereld.nl - created by Xpon