Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Plaskruis huren voor evenementen

Afmetingen en specificaties van de plaskruizen

KLIK HIER

Wanneer u een evenement of festival organiseert is noodzakelijk dat er voldoende sanitaire voorziening aanwezig is. Een plaskruis huren voor evenementen is daarom voor u de ideale oplossing. Wij kunnen zowel kleine evenementen als grote evenementen of festivals van voldoende plaskruizen voorzien.

Plaskruis huren voor evenementen ruimtebesparend

De plaskruizen die u bij ons huurt zijn erg compact en hierdoor ruimtebesparend. U kunt door een plaskruis te huren als het ware 4 urinoirs plaatsen op de ruimte waar u normaal 1 urinoir plaatst. Hierdoor kunt u de wachttijd voor de toiletten verlagen. Wanneer de wachttijd voor de toiletten lager is, kunt u wildplassen op uw evenement of festival tegengaan.

Een ander voordeel van een plaskruis huren voor evenementen is dat de gewone toiletten minder worden belast. Hierdoor blijven deze schoner en hygiënischer. Dit is frisser voor zowel uzelf als de bezoekers. U kunt de plaskruizen eenvoudig schoon houden.

Plaskruis plaatsen op evenementen

Een plaskruis is gemaakt van een lichtgewichtmateriaal. Hierdoor is zowel het plaatsen als het verplaatsen van de plaskruis zo gebeurd. De plaskruizen beschikken over een grote opslagtank. Hierdoor hoeven ze niet aangesloten te worden op het riool. Dit zorgt ervoor dat de plaskruizen overal op ieder terrein in te zetten zijn. Ieder plaskruis beschikt over een eigen tank van 400 liter. Dit betekent dat er ongeveer 1300 plasbeurten gedaan kunnen worden op één plaskruis.

Totaalleverancier evenementen en festivals

Naast plaskruizen kunnen wij uw evenement ook voorzien van mobiele toiletten of toiletwagens. Wij zijn totaalleverancier voor festivals. Dit wil zeggen dat wij naast alle sanitaire voorzieningen nog veel meer voor u kunnen verzorgen. Zo kunt u bij ons ook koel- of vriesaanhangers, frietwagens, cateringwagens of kassa units huren. Kassa units zijn bijvoorbeeld ideaal inzetbaar wanneer u werkt met betaalde toiletten.

Heeft u interesse in een plaskruis huren voor evenementen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Direct plaskruizen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon