Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Plaskruis huren

Afmetingen en specificaties van de plaskruizen

KLIK HIER

Plaskruizen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan evenementen zowel groot als klein. Een plaskruis kan worden ingezet bij de wijkbarbecue maar ook bij festivals of bijvoorbeeld met carnaval ziet u ze ook overal. U kunt bij ons één plaskruis huren, maar u kunt er ook meerdere huren. Wij hebben een ruim aanbod plaskruizen in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij zowel grote als kleine evenementen van voldoende plaskruizen voorzien. Naast plaskruizen kunnen wij deze evenementen ook van toiletwagens voorzien. U kunt bijvoorbeeld denken aan een straatfeest, braderie, beurs, sporttoernooi of een festival groot of klein.

Plaskruis huren ruimtebesparend

Doordat het compacte kruizen zijn heeft u als het ware 4 urinoirs in 1. Een plaskruis huren is ruimtebesparend, waardoor u er meerdere op een kleinere ruimte kan plaatsen. Zo kunt u de wachttijd voor de toiletten te verlagen. Hierdoor kunt u het wildplassen beter tegen gaan. Ook is het een voordeel dat de gewone toiletten minder worden belast en hierdoor schoner en hygiënischer blijven. Dit is frisser voor zowel uzelf als de gasten of bezoekers. U kunt het plaskruis gemakkelijk schoon houden.

Makkelijk en overal inzetbaar

U kunt de plaskruizen op ieder terrein inzetten. Wij kunnen de plaskruizen eenvoudig overal plaatsen, omdat er geen riool- en/of wateraansluiting nodig is. Ieder plaskruis beschikt over een eigen tank van 450 liter. Dit betekent dat er ongeveer 1500 plasbeurten gedaan kunnen worden. Doordat het plaskruis is gemaakt van een lichtgewicht materiaal is zowel het plaatsen als het verplaatsen zo gebeurd. Het plaskruis huren is hierdoor uitermate geschikt voor zowel grote als kleinere evenementen.

Een plaskruis inzetten is ook een goede oplossing wanneer u als sportvereniging een feest geeft. Vaak hebben sportkantines te weinig toiletten om alle feestgangers snel van sanitaire voorziening te voorzien. Hierdoor ontstaan lange rijen, waardoor de feestgangers minder van het feestje kunnen genieten en mannen zelfs eerder wild gaan plassen. Om dit te voorkomen kunt u één of meerdere plaskruizen huren.

Direct plaskruizen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon