Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Plaskruizen

Ga wildplassen tegen! Hieronder vindt u een overzicht van onze plaskruis.

Kros plaskruis

Wanneer u een evenement of festival organiseert is noodzakelijk dat er voldoende sanitaire voorziening aanwezig is. Een plaskruis huren voor evenementen is daarom voor u de ideale oplossing. Wij kunnen zowel kleine evenementen als grote evenementen of festivals van voldoende plaskruizen voorzien.

Plaskruis huren ruimtebesparend

De plaskruizen die u bij ons huurt zijn erg compact en hierdoor ruimtebesparend. U kunt door een plaskruis te huren als het ware 4 urinoirs plaatsen op de ruimte waar u normaal 1 urinoir plaatst. Hierdoor kunt u de wachttijd voor de toiletten verlagen. Wanneer de wachttijd voor de toiletten lager is, kunt u wildplassen op uw evenement of festival tegengaan.

Een ander voordeel van een plaskruis huren voor evenementen is dat de gewone toiletten minder worden belast. Hierdoor blijven deze schoner en hygiënischer. Dit is frisser voor zowel uzelf als de bezoekers. U kunt de plaskruizen eenvoudig schoon houden.

Plaszuilen plaatsen

Een plaszuil is gemaakt van een lichtgewichtmateriaal. Hierdoor is zowel het plaatsen als het verplaatsen van de plaszuil zo gebeurd. De plaszuilen beschikken over een grote opslagtank. Hierdoor hoeven ze niet aangesloten te worden op het riool. Dit zorgt ervoor dat de plaszuilen overal op ieder terrein in te zetten zijn. Ieder plaszuil beschikt over een eigen tank van 400 liter. Dit betekent dat er ongeveer 1300 plasbeurten gedaan kunnen worden op één plaszuil. Bij ons kunt u één plaszuil huren, maar ook meerdere tegelijk. Wij hebben veel plaszuilen in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij u altijd van voldoende plaszuilen voorzien. Naast plaszuilen kunnen wij uw evenement ook van toiletwagens, kassa units, koelaanhangers en frietwagens voorzien.

Prijs voor plaskruizen huren

De prijs voor plaskruizen huren is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst hangt de prijs voor plaskruizen huren af van het aantal plaskruizen dat u wilt huren. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de periode dat u de plaskruizen wilt huren. U kunt plaskruizen huren voor één dag, maar ook voor een langere periode. Als laatst hangt de prijs voor plaskruizen huren af van de locatie waar wij de plaskruizen af dienen te leveren. Wilt u direct de scherpste prijs weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op!

 

Heeft u interesse in een plaskruis huren voor evenementen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Tip! Bekijk ook onze moderne toiletwagens

KLIK HIER
Evenementen units
Rentwereld bij de zomerfeesten
Toiletcluster Rentwereld
Vracht toiletcabines
Mobiele toiletten en toilletcabines
Plaskruizen huren
© Rentwereld.nl - created by Xpon