Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Plaszuil huren

Afmetingen en specificaties van de plaskruizen

KLIK HIER

Een plaszuil is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Overal waar u komt kunt u er minstens één vinden. Denk bijvoorbeeld aan evenementen, zowel groot als klein. Een plaszuil kan bij iedere gelegenheid worden ingezet. Van de wijkbarbecue tot grote festivals of met carnaval op de hoek van de straat. Bij ons kunt u één plaszuil huren, maar ook meerdere tegelijk. Wij hebben veel plaszuilen in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij u altijd van voldoende plaszuilen voorzien. Naast plaszuilen kunnen wij uw evenement ook van toiletwagens, kassa units, koelaanhangers en frietwagens voorzien.

Plaszuil huren makkelijk en overal inzetbaar

Op ieder terrein kan een plaszuil ingezet worden. Wij kunnen de plaszuilen eenvoudig overal plaatsen. Dit komt omdat er geen riool- en/of wateraansluiting nodig is voor het plaszuil. Doordat het plaszuil is gemaakt van een lichtgewicht materiaal is zowel het plaatsen als het verplaatsen zo gebeurd. Ieder plaszuil beschikt over een tank van 400 liter. Dat wil zeggen dat er ruimte is voor ongeveer 1300 plasbeurten per plaszuil. Hierdoor is een plaszuil huren uitermate geschikt voor alle evenementen van groot tot klein.

Een plaszuil huren is een ideale oplossing wanneer u bijvoorbeeld als sportvereniging een feest geeft. Het gebeurt maar zelden dat er zo veel leden tegelijk aanwezig zijn op de sportvereniging. Hierdoor beschikt uw sportkantine waarschijnlijk over te weinig toiletten om alle feestgangers snel gebruik te laten maken van de sanitaire voorzieningen. Er ontstaan lange wachtrijen, waardoor feestgangers minder kunnen genieten van het feest. Daarnaast zullen de mannen eerder wild gaan plassen. Om dit te voorkomen kunt u één of meerdere plaskruizen huren.

 

Plaszuil huren ruimtebesparend

Een plaszuil huren is ruimtebesparend. Dit komt doordat u met een plaszuil als het ware 4 urinoirs op de ruimte van 1 heeft. Hierdoor kunt u meerdere plaszuilen plaatsen op een kleinere ruimte. Door gebruik te maken van plaszuilen kunt u de wachttijd voor de toiletten verlagen en het wildplassen tegengaan. Een ander voordeel van een plaszuil huren is dat de gewone toiletten minder belast worden. Daardoor zullen deze schoner blijven. Dit is frissen voor uzelf, maar ook voor de gasten. Onze plaszuilen zijn eenvoudig schoon te houden.

Direct plaskruizen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon