Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Portiersloge huren?

Afmetingen en specificaties van de portiersloge

KLIK HIER

Portiersloge dubbel raamEr zijn veel situaties waarin een portiersloge huren nuttig is. Een portiersloge kan worden toegepast bij bedrijven, maar bijvoorbeeld ook bij scholen, bewaakte fietsenstallingen en nog veel meer situaties.

Portiersloge huren voor uw bedrijf?

Is het nodig om tijdelijk extra beveiligingsmaatregelen te nemen op uw terrein? Een portiersloge huren voor de bewakingsdienst is een veilige en comfortabele oplossing.  De portiersloge zorgt voor een efficiënte afhandeling van leveringen aan uw terrein  en een goed ontvangst van bezoekers. Ook is een portiersloge een passende oplossing als uw bedrijf verbouwd wordt, waardoor er tijdelijk een andere ingang is die bewaakt moet worden. Ook bij omstandigheden waardoor u uw bestaande portiersloge niet kunt gebruiken kunt u een portiersloge huren. Voor vaste bewakingsmaatregelen kunt u bij ons ook een portiersloge kopen. Wij beschikken over verschillende standaard portiersloges. Op aanvraag kunnen wij voor u een portiersloge op maat maken zodat deze perfect past bij uw situatie.

Portiersloge huren voor tijdelijke situaties

Indien u regelmatig overlast heeft van mensen die uw terrein betreden terwijl zij daar niet horen te zijn dan is een portiersloge huren een goede oplossing voor u. Door middel van de portiersloge kunt u ervoor zorgen dat uw terrein beter beveiligd is. U kunt bijvoorbeeld denken aan scholen, waar tijdelijk extra beveiliging nodig is. Door een portiersloge kunt u ook met slecht weer controleren welke mensen uw schoolplein betreden en verlaten. Ook kan het zo zijn dat u een bewaakte fietsenstalling heeft, waar u ook met slecht weer toegang moet geven en moet controleren of een ieder met de juiste fiets terug naar buiten komt. Tijdelijk een portiersloge huren is dan een goede  oplossing. Voor vaste maatregelen kunt u bij ons ook een portiersloge kopen. Wij beschikken over verschillende standaard portiersloges. Op aanvraag kunnen wij voor u een portiersloge op maat maken zodat deze perfect past bij uw situatie.

Direct een portiersloge huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon