Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Prijs voor mobiele toiletten huren

Afmetingen en specificaties de mobiele toiletten!

KLIK HIER

Wij verhuren mobiele toiletten altijd tegen de scherpst mogelijke prijs. Uiteraard ligt de prijs voor mobiele toiletten huren niet vast. Deze is afhankelijk van verschillende factoren. Mocht u na het lezen van de pagina meer informatie willen over de mobiele toiletten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden bij het huren van mobiele toiletten. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het aantal mobiele toiletten dat u nodig heeft en hoe u deze het efficiënts kunt plaatsen.

Mobiele toiletten

Onze mobiele toiletten hebben een grote capaciteit van 225 liter. Hierdoor kan 1 cabine ongeveer 50 mensen van een toilet voorzien. Onze mobiele toiletten zijn voornamelijk geschikt voor groter gebruik, zoals op festivals of evenementen. De mobiele toiletten worden verhuurd per 6 stuks. In overleg zijn afwijkende aantallen ook mogelijk. Wij beschikken over een ruim aanbod mobiele toiletten. Hierdoor kunnen wij ze vrijwel altijd snel uit voorraad leveren.

Bezorging mobiele toiletten

Wij leveren de mobiele toiletten op alle locaties door heel Europa. De mobiele toiletten hoeven niet op het riool aangesloten te worden. Hierdoor kunnen de toiletten overal geplaatst worden. Daarnaast beschikken wij over een zuigwagen om uw mobiele toiletten tussentijds leeg te komen zuigen, wanneer zij vol zijn.

Prijs voor mobiele toiletten huren

De prijs voor mobiele toiletten huren hangt af van meerdere factoren. Allereerst hangt de prijs af van het aantal mobiele toiletten dat u wilt huren. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de periode dat u de mobiele toiletten huurt. U kunt mobiele toiletten huren voor 1 dag, maar ook voor een langere periode. Als laatst is de prijs voor mobiele toiletten huren afhankelijk van de locatie waar wij deze af dienen te leveren. Wilt u direct de scherpste prijs weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op!

Direct een wc-hokje huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon