Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Prijs voor een foodtruck huren

Afmetingen en specificaties van de foodtruck

KLIK HIER

Er zijn talloze goede redenen om een foodtruck te huren! Wij verhuren onze foodtrucks altijd tegen de scherpst mogelijke prijs. De prijs voor een foodtruck huren hangt uiteraard af van verschillende factoren. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor het huren van een foodtruck te bespreken.  Wij verhuren de foodtruck zonder reclame en personeel.

Afwerking foodtruck

De foodtruck die u bij ons huurt is altijd netjes afgewerkt. Zo zijn de wanden van de foodtruck met rvs afgewerkt. Ook de toonbank in de foodtruck is van rvs. Daarnaast bevindt zich in de truck, ook van rvs, een 3-deurs koel-/werkbank. Aan de binnenkant is de foodtruck voorzien van ledverlichting.  Over de gehele achterkant van de foodtruck bevindt zich een afzuiging. Daarnaast is de foodtruck voor de veiligheid voorzien van een gekeurde brandblusser en een blusdeken. Dit is in de basis al het aanwezige in de foodtruck. In overleg kunnen wij de truck naar uw wens ombouwen. Zo kan de foodtruck gebruikt worden om friet te bakken, smoothies te maken of overheerlijke culinaire gerechten te bereiden. Twijfelt u of de toepassing die u wilt mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!

 

Prijs voor een foodtruck huren

Allereerst hangt de prijs voor een foodtruck huren af van de periode dat u de foodtruck wilt huren. Een andere factor die meeweegt in de prijs voor een foodtruck huren is de locatie waar wij de foodtruck af moeten leveren. Wij bezorgen de foodtrucks voor u op alle locaties door heel Europa. Als laatst is de prijs voor een foodtruck huren uiteraard ook afhankelijk van welke toepassing de foodtruck krijgt. Dit bepaalt natuurlijk welke materialen er allemaal in de foodtruck ingebouwd moeten worden.

Heeft u interesse in een foodtruck huren? Vraag direct een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een prijs voor een foodtruck huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon