Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Prijs voor een toiletwagen huren

Afmetingen en specificaties van de toiletwagen

KLIK HIER

Wij verhuren onze toiletwagens altijd tegen de scherpst mogelijke prijs. De prijs voor een toiletwagen huren hangt uiteraard af van verschillende factoren. Mocht u na het lezen van deze pagina nog vragen hebben of interesse hebben in het huren van een toiletwagen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden bij het huren van een toiletwagen. Wij zijn de allergoedkoopste in de verhuur van toiletwagens.

Kwaliteit toiletwagens

Alle toiletwagens die wij verhuren worden goed onderhouden en hebben een frisse en moderne uitstraling. Wij beseffen maar al te goed dat een toiletbezoek in een toiletwagen moet voelen alsof u thuis een toiletbezoek brengt. Dit is waarom de toiletwagens van Rentwereld voorzien zijn van moderne toiletten en urinoirs met een automatische spoelfunctie. Wij willen uw toiletbezoek zo aangenaam mogelijk maken. De toiletwagens zijn eenvoudig schoon te houden door hun doordachte indeling. De vloer van de toiletwagen is voorzien van een afwateringsrooster. Hierdoor is de vloer heel gemakkelijk met een tuinslang of hogedrukreiniger schoon te spuiten.

Bezorging toiletwagen

Wij bezorgen onze toiletwagens voor u op alle locaties door heel Europa. De prijs voor een toiletwagen huren wordt hier mede door bepaald. Wij zullen u bij de levering van de toiletwagen de nodige uitleg geven, zodat u ervan verzekerd bent dat uw bezoekers een fijne toiletervaring zullen hebben.

Prijs voor een toiletwagen huren

De prijs voor een toiletwagen huren hangt allereerst af van de periode dat u de toiletwagen huurt. U kunt een toiletwagen huren voor 1 dag. Daarnaast kunt u de toiletwagen ook huren voor een langere periode. Het type toiletwagen dat u huurt is ook bepalend voor de prijs van de toiletwagen. Hoe luxer de toiletwagen hoe hoger de prijs voor een toiletwagen huren is. Wij hebben drie verschillende typen toiletwagen in ons assortiment. Als laatst is de prijs voor een toiletwagen huren afhankelijk van de locatie waar wij deze af dienen te leveren. Direct de scherpste prijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct een toiletwagen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon