Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Prijs voor het huren van een vriesaanhanger

Afmetingen en specificaties van de vrviesaanhanger

KLIK HIER

Wij leveren onze vriesaanhangers altijd tegen de scherpst mogelijke prijs. De prijs voor het huren van een vriesaanhanger, hangt natuurlijk af van een aantal factoren, welke hieronder beschreven staan. Mocht u na het lezen van deze pagina nog vragen hebben over het huren van een vriesaanhanger? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden bij het huren van vriesaanhangers. Wij zijn de goedkoopste in het verhuren van vriesaanhangers.

Kwaliteit vriesaanhanger

Doordat wij werken met een nieuw en modern wagenpark, garanderen wij u dat de vriesaanhangers die wij leveren zeer betrouwbaar zijn. Al onze vriesaanhangers worden jaarlijks onderhouden en hebben een frisse en moderne uitstraling. De vriesaanhangers die wij verhuren worden nooit langer dan twee jaar gebruikt. De vriesaanhangers zijn degelijk gebouwd en de vriesmotoren van de vriesaanhangers zijn van Duitse kwaliteit.

Prijs voor het huren van een vriesaanhanger

De prijs voor het huren van een vriesaanhanger hangt ten eerste af van de periode dat u hem huurt. U kunt bij ons een vriesaanhanger huren voor 1 dag, maar ook voor een langere periode. Daarnaast hangt de prijs voor het huren van een vriesaanhanger af van het type vriesaanhanger dat u huurt. Wij hebben twee verschillende types in ons aanbod, waarvoor verschillende tarieven gelden. Als laatste is de prijs voor het huren van een vriesaanhanger afhankelijk is van de locatie waar wij de vriesaanhanger af dienen te leveren. Direct de scherpste prijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct een vriesaanhanger huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon