Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Prijs voor plaskruizen huren

Afmetingen en specificaties van de plaskruizen

KLIK HIER

Wilt u één of meerdere plaskruizen huren? Wij verhuren plaskruizen altijd tegen de scherpst mogelijke prijs. De prijs voor plaskruizen huren is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer u na het lezen van deze pagina meer informatie wilt over de prijs voor plaskruizen huren, neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het aantal mobiele toiletten dat u nodig heeft en hoe u deze zo efficiënt mogelijk kunt plaatsen.

Plaskruizen

Onze plaskruizen hebben een grote capaciteit van 400 liter. Dit zijn ongeveer 1300 plasbeurten. Onze plaskruizen zijn geschikt om te plaatsen op festivals, maar ook op andere evenementen. Denkt u bijvoorbeeld aan dorpsfeesten of carnaval, wanneer op iedere hoek van de straat een plaskruis te vinden is. Het plaatsen van genoeg plaskruizen is daarom ook ideaal om het wildplassen gedurende dit soort evenementen tegen te gaan. Plaskruizen zijn als het ware vier toiletten in één en daarom ontzettend ruimtebesparend. Wij beschikken over een ruim aanbod plaskruizen. Hierdoor kunnen wij ze vrijwel altijd snel uit voorraad leveren.

Bezorging plaskruizen

Wij leveren de plaskruizen op alle locaties door heel Europa. Door hun grote opvangtank hoeven de plaskruizen niet op het riool aangesloten te worden. Hierdoor kunnen wij de plaskruizen op alle gewenste locaties plaatsen.

Prijs voor plaskruizen huren

De prijs voor plaskruizen huren is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst hangt de prijs voor plaskruizen huren af van het aantal plaskruizen dat u wilt huren. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de periode dat u de plaskruizen wilt huren. U kunt plaskruizen huren voor één dag, maar ook voor een langere periode. Als laatst hangt de prijs voor plaskruizen huren af van de locatie waar wij de plaskruizen af dienen te leveren. Wilt u direct de scherpste prijs weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op!

Direct plaskruizen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon