Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Rookruimte huren

Afmetingen en specificaties van de rookruimte

KLIK HIER

Heeft u binnenkort een rookruimte nodig voor uw evenement? Of wilt u een rookruimte huren voor uw werkplek? Bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons voor alle mogelijke toepassingen een rookruimte huren. Wij kunnen de rookruimte op locatie bij u leveren.

Rookruimte huren voor uw feest of evenement

Organiseert u binnenkort een feest of evenement binnen of in een tent? Dan bent u verplicht om een rookruimte te hebben, waar de bezoekers kunnen roken. Een rookruimte huren is voor u een eenvoudige oplossing. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de rookruimte en of deze voldoet aan alle eisen. Het is  voor zowel een korte als een lange periode mogelijk om een rookruimte te huren, afhankelijk van de duur van uw evenement. Indien u regelmatig op dezelfde locatie evenementen organiseert waarbij een rookruimte nodig is, dan kunt u bij ons ook een rookruimte kopen.

Rookruimte huren voor bij uw werkplek

In Nederland geldt sinds 1 januari 2004 het recht op een rookvrije werkplek. Als werkgever bent u hierdoor verplicht om ervoor te zorgen dat werknemers kunnen werken zonder hinder van tabaksrook te ondervinden. Als werkgever kunt u voor rokers een afgesloten rookruimte maken.

Bij ons kunt u een rookruimte huren. Hierdoor kunnen de rokers binnen uw bedrijf toch ‘binnen’ roken zonder dat de andere werknemers daar last van hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat door een verbouwing tijdelijk geen gebruik kunt maken van uw huidige rookruimte. Het kan ook zo zijn dat u in uw gebouw geen rookruimte heeft, maar het personeel altijd buiten rookt. Bij ons kunt u voor een hele winter een rookruimte huren zodat uw rokend personeel toch droog kan genieten van hun sigaret. Mocht u heel het jaar door een rookruimte willen, dan kunt u bij ons ook een rookruimte kopen.

Direct een rookruimte huren?

KLIK HIER
© Rentwereld.nl - created by Xpon