Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Sanitair huren

Sanitair is één van de belangrijkste dingen op festivals en evenementen. Het moet goed geregeld zijn, anders moeten uw gasten lang in de rij staan voor zij hun behoefte kunnen doen. Zij missen daardoor een onnodig groot deel van het evenement of festival en raken sneller geërgerd. Bij ons kunt u al het nodige festival sanitair huren.

Mobiele Badkamers

De mobiele badkamer kunt u huren om ervoor te zorgen dat uw artiesten zich kunnen opfrissen voor of na hun optreden. Ook kan hij gebruikt worden voor uw personeel om zich op te frissen gedurende het festival. Voor het aansluiten van de mobiele badkamer is (koud)wateraansluiting en een 230V aansluiting nodig. Daarnaast dient zich in een straal van 15 meter een afvoerput te bevinden.

Mobiele badkamer type 17
Douchecabine 160
Dubbele mobiele badkamer type 418

Douchecabines

Een douchecabine is perfect voor op een festivalterreinen. Door de compacte omvang zijn onze douchecabines makkelijk en snel te plaatsen. De douchecabine is een compacte, verplaatsbare doucheruimte.

Douchecabine 160

Toiletwagens

In de toiletwagen bevinden zich geen chemische toiletten, maar toiletten met een automatische spoelfunctie. Deze kunt u prima inzetten voor bijvoorbeeld de artiesten of het personeel op uw festival, maar ook gewoon voor de gasten die uw evenement of festival bezoeken. Door gebruik te maken van het toilet in een toiletwagen voelt het net alsof u thuis een toiletbezoek brengt. Wij hebben verschillende types toiletwagens van groot tot klein in ons assortiment. Voor al onze toiletwagens heeft u een wateraansluiting en een afvoerput nodig.

Toiletwagen 2.4
Toiletwagen 5.2
Toiletwagen 5.7
Luxe Toiletwagen 2.4
Luxe Toiletwagen 6.5

Toiletcabines

Toiletcabines zijn chemische toiletten. Door hun vrolijke zonnig gele kleur kunnen zij perfect ingezet worden op festivals en evenementen. De toiletcabines hebben een grote opvangcapaciteit. Hierdoor kan slechts één cabine ongeveer 50 gasten van een toilet voorzien. Door de tank die in de cabine zit hoeft deze niet aangesloten te worden op het riool. Vaak verhuren wij de toiletcabines in sets van zes stuks. Wanneer de units vol zitten of op meerdaagse evenementen of festivals kunnen wij de cabines tussendoor leeg komen zuigen.

Plaskruizen

Plaskruizen zijn als het ware 4 toiletten op de plek van 1. Het is daarom een ideale manier om ruimte te besparen. Eén plaskruis heeft een opvangcapaciteit van 400 liter. Dit zijn ongeveer 1300 plasbeurten. Doordat de grote tank hoeven zij niet aangesloten te worden op het riool en zijn zij overal gemakkelijk te plaatsen. Ook onze plaskruizen hebben een vrolijke zonnig gele kleur en passen daarom ook perfect op ieder festival of evenement.

Kros plaskruis

Invalidentoilet

InvalidentoiletU wilt natuurlijk dat op uw festival of evenement iedereen gebruik kan maken van een toilet. Daaronder horen ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Het invalidentoilet is daarom ruim opgezet en hierdoor rolstoeltoegankelijk. Door de grote capaciteit van 125 liter is er geen aansluiting nodig en kan het toilet overal worden geplaatst.

Handwasunits

Handwasunits zorgen voor een beter gevoel van hygiëne op uw festival of evenement. De units zijn gemakkelijk te plaatsen, omdat zij geen wateraansluiting nodig hebben. De units bestaan uit twee compartimenten. Eén compartiment voor het schone water en één compartiment voor het afvalwater. Wanneer u meerdere handwasunits huurt kunnen wij deze koppelen zodat er een eilandvorm ontstaat, waar uw gasten gemakkelijk omheen kunnen lopen om wachtrijen te voorkomen. Let op: het water uit onze handwasunits is geen drinkwater!

Wij kunnen met u meedenken over het te plaatsen sanitair. Zo kunnen wij u adviseren in de hoeveelheid sanitair huren voor het aantal gasten en het efficiënt plaatsen van het sanitair. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u werkt met betaalde toiletten kunt u naast sanitair huren bij ons ook kassa units huren.

Direct sanitair huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon