Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Tijdelijke badkamer huren

Afmetingen en specificaties van de mobiele badkamer

KLIK HIER

Rentwereld tijdelijke badkamer hurenTijdelijke badkamer huren Amsterdam

Als u opzoek bent naar een tijdelijke badkamer in Amsterdam bent u aan het juiste adres bij Rentwereld. Wij beschikken over een ruim assortiment tijdelijke badkamers. Deze kunnen wij voor u afleveren en aansluiten in Amsterdam. De tijdelijke badkamer is makkelijk te verplaatsen en kan dus ook op een krappe plaats in Amsterdam worden geplaatst. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om een tijdelijke badkamer te plaatsen in Amsterdam

Tijdelijke badkamer huren Rotterdam

Wij kunnen voor u een tijdelijke badkamer plaatsen in Rotterdam. Rentwereld is veel actief in Rotterdam met tijdelijke badkamers. Wij kunnen een tijdelijke badkamer in Rotterdam plaatsen op iedere gewenste locatie. Het enige wat nodig is om de tijdelijke badkamer in Rotterdam goed te laten functioneren is een stroom en wateraansluiting, doormiddel van afvoerslang kunnen wij de afvoer verlengen tot 100 meter. In Rotterdam is dit altijd voldoende om de tijdelijke badkamer goed te laten functioneren.

Tijdelijke badkamer huren Utrecht

Een tijdelijke badkamer huren in Utrecht kan handig zijn tijdens een verbouwing van uw woonhuis. Wij leveren ook vaak een tijdelijke badkamer in Utrecht voor evenementen, zeker als het meerdaagse evenementen in Utrecht betreffen is het erg prettig om een tijdelijke badkamer op locatie in Utrecht te hebben. Wij kunnen de tijdelijke badkamer voor u aansluiten op iedere gewenste locatie. Tijdens deze plaatsing in Utrecht zorgen wij dat de tijdelijke badkamer geheel naar wens wordt neergezet en geïnstalleerd. Zo bent u van alle gemakken voorzien met uw tijdelijke badkamer in Utrecht.

Direct een mobiele badkamer huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon