Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Tijdelijke douche huren

Afmetingen en specificaties van de mobiele badkamer

KLIK HIER
Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen, maar wilt u niet graag afhankelijk zijn van familie of buren in deze periode? Een tijdelijke douche huren is de oplossing voor u. Ook als u een feest geeft of een evenement organiseert is een tijdelijke douche huren een oplossing voor zowel u als uw gasten. Het grote voordeel van een tijdelijke douche is dat hij bijna overal geplaatst kan worden. Het enige wat u nodig heeft is water- en stroomaansluiting.

Tijdelijke douche huren bij het verbouwen van uw badkamer?

Als u uw badkamer gaat verbouwen, heeft u al snel 2 à 3 weken geen toegang tot uw eigen badkamer. U wilt natuurlijk toch gewoon kunnen genieten van een lekkere warme douche gewoon bij uw huis. Door het huren van een tijdelijke douche hoeft u dus niet bij uw familie of buren te gaan douchen. Een tijdelijke douche is van alle gemakken voorzien en is een tijdelijke vervanging voor uw douche. Een tijdelijke douche huren zorgt ervoor dat u kunt douchen zoals u gewend bent en daarmee alle stress van de verbouwing van u af kunt spoelen.

Tijdelijke douche huren voor een feest of evenement?

Gaat u binnenkort een feest geven, maar wilt u niet dat de gasten bij u in huis douchen? Een tijdelijke douche huren biedt de oplossing. Met deze tijdelijke douche kunnen uw gasten gebruik maken van een heerlijke warme douche zonder dat u er binnen last van heeft. Zij hebben hierin alle privacy die zij nodig hebben. Ook als u een evenement organiseert is een tijdelijke douche huren een goede oplossing. Zowel de organisatie als de bezoekers van het evenement kan hiermee ’s ochtends een douche nemen waardoor zij er de volgende dag weer frist en fruitig er tegenaan kunnen. Met een tijdelijke douche kan iedereen douchen met het gemak van thuis.

Direct een tijdelijke douche huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon