Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Toiletcabines huren

Afmetingen en specificaties van de toiletcabines

KLIK HIER

Bij het organiseren van een evenement, zoals een festival, is het belangrijk dat u goed nadenkt over de sanitaire voorziening. Dit is namelijk op alle evenementen en festivals een must. Toiletcabines huren is voor u wellicht de beste oplossing om al uw gasten van een toilet te kunnen voorzien. Mede door hun vrolijke zonnig gele kleur zijn onze toiletcabines perfect inzetbaar op evenementen en festivals.

Toiletcabines plaatsen

Eén toiletcabine heeft een capaciteit van 225 liter. Dit wil zeggen dat één cabine ongeveer 50 gasten van een toilet kan voorzien. Doordat de toiletcabines uitgerust zijn met een grote opvangtank, hoeven zij niet aangesloten te worden op het riool. Hierdoor kunnen de toiletten gemakkelijk en snel overal en op ieder terrein geplaatst worden. De toiletcabines zijn van kunststof een daardoor gemakkelijk schoon te houden. Wij kunnen met u meedenken over het efficiënt plaatsen voldoende toiletten op uw terrein. Wij beschikken over een ruim aanbod toiletcabines. Daardoor kunnen wij vrijwel altijd snel uit voorraad leveren.

Toiletcabines huren festival

De toiletcabines die wij verhuren zijn voornamelijk geschikt voor groter gebruik. Hierbij kunt u denken aan evenementen of festivals. De toiletcabines worden daarom vaak verhuurd als set van zes stuks. Wanneer u een meerdaags festival organiseert hoeft u zich geen zorgen te maken over volle toiletten. Wij beschikken namelijk over een zuigwagen. Hiermee kunnen wij aan het einde van de dag de toiletcabines die u heeft gehuurd leeg komen zuigen. De toiletten zijn daarna weer helemaal klaar voor een nieuwe dag. Het kan natuurlijk voorkomen dat de toiletten meer gebruikt worden dan vooraf ingeschat. Wij kunnen altijd snel ter plekke zijn om de toiletcabines leeg te zuigen.

Naast toiletcabines kunnen wij uw festival van meer sanitair voorzien. Zo kunt u bij ons, voor de mannen, plaskruizen huren. Voor de hygiëne op het festival hebben wij ook handwasunits te huur. Wanneer u uw gasten, crew of artiesten een toiletervaring wilt geven zoals zij van thuis gewend zijn, dan kunt u bij ons ook toiletwagens huren.

Bent u geïnteresseerd in toiletcabines huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct toiletcabines huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon