Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Toilethokjes huren

Afmetingen en specificaties van het toilethokje

KLIK HIER

Bij het organiseren van een festival moet aan veel dingen gedacht worden. Eén van de belangrijkste dingen om aan te denken is de sanitaire voorziening. Heel vaak moeten voor festivals of evenementen extra sanitaire voorzieningen op het festivalterrein geplaatst worden. Om alle gasten van een toilet te kunnen voorzien, kunt u toilethokjes huren. Hiervoor bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Onze toilethokjes hebben een vrolijke zonnig gele kleur, waarmee zij op ieder festival of evenement perfect inzetbaar zijn.

Toilethokjes huren festival

Onze toilethokjes zijn voornamelijk geschikt voor groter gebruik, zoals op festivals of evenementen. Vaak gaat toilethokjes huren als set van zes stuks. Wij beschikken over een ruim aanbod toilethokjes. Wij kunnen de toilethokjes daarom snel uit voorraad leveren. Uiteraard willen wij altijd met u meedenken over de hoeveelheid en het plaatsen van de toilethokjes. Naast toilethokjes huren, kunt u bij ons nog veel meer materiaal voor uw festival huren. Zo kunnen wij uw festival ook voorzien van plaskruizen, toiletwagens of handwasunits. Onze kassa units kunt u inzetten om de gasten toegang tot betaalde toiletten te verlenen of kaartjes te verkopen en/of controleren.  Daarnaast kunnen wij uw festival ook voorzien van frietwagens, cateringwagens, koelaanhangers of vriesaanhangers.

Toilethokjes plaatsen

Wij kunnen de toilethokjes gemakkelijk en snel plaatsen. Doordat onze toilethokjes zijn voorzien van een grote opvangtank, hoeven zij niet op het riool aangesloten te worden. Dit is natuurlijk ideaal op uw festivalterrein, omdat u ze zo overal neer kunt zetten. Onze toilethokjes hebben een capaciteit van 225 liter. Dit betekent dat 1 toilethokje ongeveer 50 gasten van een toilet kan voorzien. Wij beschikken over een zuigwagen. Hiermee kunnen wij aan het einde van de dag de toilethokjes leeg komen zuigen. Wij kunnen altijd snel ter plekke zijn om de toilethokjes leeg te zuigen wanneer de toiletten onverwacht toch meer gebruikt worden dan vooraf ingeschat.

Bent u geïnteresseerd in toilethokjes huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een toilethokje huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon