Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Toiletwagen huren met spoed

Afmetingen en specificaties van de toiletwagen

KLIK HIER

Heeft u door onvoorziene omstandigheden met spoed een vervanging voor uw toiletten nodig? Bijvoorbeeld voor uw bewoners wanneer er verbouwt wordt of onverwachte problemen zijn? Een toiletwagen huren  met spoed is voor u de eenvoudigste oplossing. Ook voor wel voorziene omstandigheden zoals een verbouwing kunt u bij ons een noodtoilet huren. Rentwereld heeft diverse mooie en degelijke toiletwagens in het assortiment, deze zijn gemakkelijk te plaatsen. Wij zullen u de nodige uitleg geven, zo bent u ervan verzekerd dat de bewoners een fijne toiletervaring zullen hebben. Onze toiletwagens kunnen wij vaak binnen enkele uren bij u op locatie afleveren.

Toiletwagen huren met spoed bij schade

Heeft u problemen met de riolering? Of heeft u last van verstoppingen bij de toiletten? Heeft u brand gehad en kunnen de bewoners hun toiletten niet gebruiken? Bij ons kunt u een toiletwagen huren met spoed. U kunt als verhuurder of woningbouw vereniging uw bewoners toch van een luxe sanitaire voorzien gebruik laten maken, daarom kunnen wij een toiletwagen vaak binnen enkele uren bij u op locatie afleveren. Omdat onze toiletwagens zijn voorzien van moderne toiletten en urinoirs met een automatische spoelfunctie, voelt het voor de bewoners alsof ze zij thuis een toiletbezoek brengen. De toiletwagen is voorzien van een dames en een heren gedeelte. Deze zijn beide voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast. Na het gebruik van de toiletwagen kunt u deze eenvoudig reinigen met de tuinslang of hogedrukreiniger.

Toiletwagen huren met spoed bij een verbouwing

Worden uw toiletten verbouwd en had u nog niet nagedacht over een tijdelijke oplossing? Of wordt een gedeelte van uw gebouw verbouwd, waardoor de toiletten tijdelijk niet toegankelijk zijn? Een toiletwagen huren met spoed is de oplossing voor u. Uw medewerkers / leerlingen kunnen in deze toiletwagen naar het toilet, zoals zij dat gewend zijn. De toiletwagen is van alle gemakken voorzien en heel eenvoudig schoon te maken met een tuinslang of hogedrukreiniger. U kunt een toiletwagen zowel voor een korte als een lange periode huren.

Bent u op zoek naar een toiletruimte voor één bewoner/gezin? Kies dan voor onze mobiele badkamer!

Direct een toiletwagen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon