Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Toiletwagen huren

Afmetingen en specificaties van de toiletwagen

KLIK HIER

Organiseert u binnenkort een evenement? Sanitaire voorziening is altijd een must. Om uw gasten van een toilet te voorzien, is een toiletwagen huren de makkelijkste oplossing voor u. Ook kan het zo zijn dat u voor een project in de bouw een toiletwagen nodig heeft of dat u op uw werkplek of school een toiletwagen als tijdelijke oplossing nodig heeft. Wij beschikken over een aantal diverse mooie en degelijke toiletwagens, welke gemakkelijk te plaatsen zijn. De toiletwagens bezorgen wij op de door u gewenste locatie. Bij de aflevering zullen wij de nodige uitleg geven, waardoor u ervan verzekert bent dat de bezoekers een fijne toiletervaring zullen hebben. U kunt de toiletwagens zowel voor een korte als voor een lange periode huren.

Toiletwagen huren voor uw evenement

Waar denkt u aan als wij evenement zeggen? De meest genoemde antwoorden zullen zijn een festival of concert, maar ook een beurs, markt of een straatfeest zijn evenementen. Het maakt niet uit wat voor evenement u organiseert, het is altijd van groot belang dat er genoeg sanitaire voorziening is voor de bezoekers van uw evenement. Om hiervoor te zorgen kunt u een toiletwagen huren. Onze toiletwagens zijn zo ingericht dat het voor de bezoekers voelt alsof zij thuis een toiletbezoek brengen. Onze toiletwagens zijn namelijk voorzien van moderne toiletten en urinoirs. De toiletwagen is voorzien van een dames en een heren gedeelte. Beide gedeelten zijn voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast. U kunt na afloop van uw evenement de toiletwagen gemakkelijk schoonmaken met een tuinslang of hogedrukreiniger. Indien u werkt met betaalde toiletten, kunt u bij ons naast een toiletwagen ook een kassa unit huren

Toiletwagen huren bij schade of verbouwing

Heeft u door onvoorziene omstandigheden zoals een brand, problemen met het riool of verstoppingen tijdelijk geen toegang tot de toiletten? Of zijn het wel voorziene omstandigheden zoals een verbouwing, waardoor de toiletten tijdelijk niet toegankelijk zijn? Een toiletwagen huren is voor u een perfecte oplossing. Doordat wij beschikken over moderne toiletten en urinoirs met automatische spoelfunctie, kunnen de toiletgebruikers naar het toilet gaan zoals zij dat thuis gewend zijn. De toiletwagens zijn voorzien van een dames en een heren gedeelte. Deze zijn beide voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast. Na gebruik kunt u de toiletwagen gemakkelijk schoonmaken met een tuinslang of hogedrukreiniger.

Direct een toiletwagen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon