Toiletwagen huren

Organiseer je binnenkort een evenement of heb je tijdelijk een extra toiletwagen of -ruimte nodig voor je bedrijf? Comfortabele en nette sanitaire voorzieningen zijn dan altijd een must. Om je gasten, bezoekers of personeel tijdelijk van een toilet te kunnen voorzien, is een toiletwagen huren de ideale oplossing. Met onze ruime voorraad, en een breed assortiment, is Rentwereld één van de grootste en meest betrouwbare aanbieder van toiletwagens in de Benelux.

Meer informatie
Meer
toiletwagen-cover-magazine-rentwereld

Ons volledige verhuur en verkoop assortiment

  • Zeer scherp geprijsd
  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking

Welke toiletwagen oplossing kies jij?

Rentwereld is al jaren gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van toiletwagens. Buiten het leveren van een toiletwagens voor evenementen, particulieren en bedrijven, helpen we je ook graag bij het plaatsen en installeren, ongeacht of dit nu in het weiland, op de oprit of direct voor de deur in het parkeervak is.

Comfortabel en standaard ruim uitgerust

Rentwereld heeft verschillende typen toiletwagens te huur. Afhankelijk van de grootte van het evenementen of het aantal personen wat gebruik gaat maken van de toiletwagen, hebben we verschillende modellen op voorraad. De toiletwagens zijn slim en duurzaam gebouwd zodat het installeren en gebruiken een plug & play idee heeft. Voor de aansluiting van een toiletwagen is een 230V aansluiting, wateraansluiting (koud water) en een afvoer nodig. De lengte van de aan- en afvoer en afstand van het riool, hangt af van het type toiletwagen. Indien er geen riool of watertoevoer aanwezig is, kunnen wij dit verzorgen door bijvoorbeeld schoon- en vuilwatertanks in te zetten op locatie.

toiletwagen-meer-informatie-rentwereld-.jpg

Huren voor korte en lange periodes

De meeste van onze toiletwagens zijn te al te huur per dag, weekend of week. Voor bijvoorbeeld grotere projecten, meerdaagse evenementen en festivals of grote verbouwingen, kunnen onze wagens ook worden ingezet voor langere periodes van meerdere maanden, of zelfs nog langer.

Toiletwagen huren voor een evenement

Het maakt niet uit wat voor evenement je organiseert, het is altijd van groot belang dat er genoeg sanitaire voorziening is voor de bezoekers van uw evenement. Om hiervoor te zorgen kun je een toiletwagen huren. De toiletwagen is alltijd voorzien van een dames- en een heren gedeelte. Beide gedeelten zijn voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast. Na afloop van het evenement is de toiletwagen gemakkelijk schoon te maken met een tuinslang of hogedrukreiniger.

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze wagens en units, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en hygiënisch schoon te houden is. Zo werken we bijvoorbeeld met gladde wanden, stevige en aflopende anti-slip vinylvloeren, ijzersterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuust leidingwerk.

Hoogwaardig, stijlvol, en duurzaam

Al onze wagens en units zijn door ons, maar ook door onze fabrikanten en leveranciers, gebouwd met de nieuwste en meest duurzame en hoogwaardige materialen. Ook kijken we naar de markt en trends, om zo onze oplossingen te voorzien van de laatste innovaties en technieken. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenwereld, zijn we gespecialiseerd in het bouwen van robuuste wagens en units met een moderne en stijlvolle afwerking.

Toiletwagen huren bij schade of verbouwing

Heb je door omstandigheden zoals een brand, problemen met het riool of verstoppingen tijdelijk geen toegang tot de toiletten? Of zijn het wel voorziene omstandigheden zoals een verbouwing, waardoor de toiletten tijdelijk niet toegankelijk zijn? Een toiletwagen huren is dan een perfecte oplossing. Doordat wij beschikken over moderne toiletten en urinoirs met automatische spoelfunctie, kunnen de toiletgebruikers naar het toilet gaan zoals zij dat thuis gewend zijn.

Mobiele badkamer huren voor evenementen

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je daarvoor een mobiele badkamer huren? Bij Rentwereld ben je hiervoor aan het juiste adres. Wat is voor het personeel op uw festival fijner dan het genieten van een warme douche na een lange dag werken? Ook voor de artiesten die op komen treden, kan een verfrissende douche na een intensief optreden erg fijn ervaren worden.

Met spoed een toiletwagen huren

Een lekkage in huis of in het bedrijf is heel vervelend, maar het wordt nog vervelender wanneer je hierdoor soms enkele weken geen gebruik kunt maken van het toilet. Door een toiletwagen met spoed te huren is dit probleem gelukkig ook weer snel opgelost. Wij kunnen vaak binnen enkele uren leveren, het probleem is daarmee vaak tijdelijk opgelost. Voor spoed aan je toiletwagen zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een toiletwagen?

Dit hangt enorm af van verschillende factoren. Welk type toiletwagen, de huurperiode, de beschikbaarheid en de locatie. Al deze factoren worden meegenomen in het berekenen van de kosten. Wil je de actuele prijzen weten? Dan verwijzen we je naar ons volledige assortiment sanitaire voorzieningen. Je kan ook direct een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen via  085 250 00 57.

Hoeveel toiletten per bezoeker op een festival?

Je rekent gemiddeld 1 toilet per 75 tot 100 bezoekers op een festival. Rentwereld biedt diverse modellen toiletwagens in diverse groottes. Bekijk ons assortiment!

Op wat voor ondergrond moet de toiletwagen geplaatst worden?

Omdat alle toiletwagens op wielen staan, kunnen ze op bijna alle plekken gemakkelijk geplaatst en verplaatst worden.

Hoeveel weegt een toiletwagen?

Rentwereld verhuurt toiletwagens met een eigen gewicht van 750 kg tot 2000 kg. Dit verschilt per type toiletwagen. Bekijk ons hele assortiment!

Moet de af- en aanvoer van het water zelf geregeld worden?

Ja. Voor de toiletwagen is er een (koud)wateraansluiting met GeKa of Gardena koppeling nodig. Heb je deze niet in bezit? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Moet de stroomvoorziening zelf geregeld worden?

Ja. Voor de toiletwagen heb je minimaal twee vrije groepen met een 230 volt aansluiting nodig. Afhankelijk van type toiletwagen eventueel meer vermogen. Heb je deze niet in bezit? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Is de toiletwagen verzekerd?

De toiletwagen is verzekerd voor het WAM-risico. Schade toegebracht door derde zijn standaard verzekerd. Hiervoor rekenen wij altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Schade aan zaken van de huurder zijn hiermee niet verzekerd. Hier bent je zelf aansprakelijk voor. Bekijk onze huurvoorwaarden voor meer informatie over verzekeringen en schade.

Ik heb de toiletwagen langer nodig, is dit mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Uiteraard is dit wel afhankelijk van beschikbaarheid. Wanneer je het op tijd aangeeft, is het vaak geen probleem.

Moet de toiletwagen schoon teruggebracht worden?

Ja. De toiletwagen moet teruggebracht worden zoals wij hem hebben geleverd: schoon. Wanneer de toiletwagen niet schoon terug gebracht wordt zullen wij kosten in rekening brengen voor de door ons verrichte schoonmaakwerkzaamheden.

Is de toiletwagen voorzien van toiletpapier?

Toiletpapier is niet standaard inbegrepen. Wil je toch dat wij dit meeleveren? Dan is dit tegen een meerprijs mogelijk.

Verhuren jullie naast toiletwagens nog andere mobiele voorzieningen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: