Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Toiletwagens

Hieronder vindt u een overzicht van onze toiletwagens. 

Toiletwagen 2.4
Toiletwagen 5.2
Toiletwagen 5.7
Luxe Toiletwagen 2.4
Luxe Toiletwagen 6.5

Organiseert u binnenkort een evenement? Sanitaire voorziening is altijd een must. Om uw gasten van een toilet te voorzien, is een toiletwagen huren de makkelijkste oplossing voor u. Ook kan het zo zijn dat u voor een project in de bouw een toiletwagen nodig heeft of dat u op uw werkplek of school een toiletwagen als tijdelijke oplossing nodig heeft. Wij beschikken over een aantal diverse mooie en degelijke toiletwagens, welke gemakkelijk te plaatsen zijn. De toiletwagens bezorgen wij op de door u gewenste locatie. Bij de aflevering zullen wij de nodige uitleg geven, waardoor u ervan verzekert bent dat de bezoekers een fijne toiletervaring zullen hebben. U kunt de toiletwagens zowel voor een korte als voor een lange periode huren.

Toiletwagen huren voor uw evenement

Het maakt niet uit wat voor evenement u organiseert, het is altijd van groot belang dat er genoeg sanitaire voorziening is voor de bezoekers van uw evenement. Om hiervoor te zorgen kunt u een toiletwagen huren. De toiletwagen is voorzien van een dames en een heren gedeelte. Beide gedeelten zijn voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast. U kunt na afloop van uw evenement de toiletwagen gemakkelijk schoonmaken met een tuinslang of hogedrukreiniger. Indien u werkt met betaalde toiletten, kunt u bij ons naast een toiletwagen ook een kassa unit huren

Toiletwagen huren bij schade of verbouwing

Heeft u door omstandigheden zoals een brand, problemen met het riool of verstoppingen tijdelijk geen toegang tot de toiletten? Of zijn het wel voorziene omstandigheden zoals een verbouwing, waardoor de toiletten tijdelijk niet toegankelijk zijn? Een toiletwagen huren is voor u een perfecte oplossing. Doordat wij beschikken over moderne toiletten en urinoirs met automatische spoelfunctie, kunnen de toiletgebruikers naar het toilet gaan zoals zij dat thuis gewend zijn.

Toiletwagen huren met spoed

Heeft u problemen met de riolering? Of heeft u last van verstoppingen bij de toiletten? Heeft u brand gehad en kunnen de bewoners hun toiletten niet gebruiken? Bij ons kunt u een toiletwagen huren met spoed. U kunt als verhuurder of woningbouw vereniging uw bewoners toch van een luxe sanitaire voorzien gebruik laten maken, daarom kunnen wij een toiletwagen vaak binnen enkele uren bij u op locatie afleveren. Omdat onze toiletwagens zijn voorzien van moderne toiletten en urinoirs met een automatische spoelfunctie, voelt het voor de bewoners alsof ze zij thuis een toiletbezoek brengen. De toiletwagen is voorzien van een dames en een heren gedeelte. Deze zijn beide voorzien van een badmeubel met kraan, spiegel en afsluitbare kast. Na

Bezorging toiletwagen

Onze toiletwagens kunnen wij voor u op locatie bezorgen door heel Europa. Wij zullen u de nodige uitleg geven. Zo bent u ervan verzekerd dat de bezoekers van uw evenement een fijne toilet ervaring zullen hebben. Om de toiletwagen te laten werken is er een 230v aansluiting een wateraansluiting en een afvoer binnen 75 meter, onze (optionele) vermaal-pomp pompt het water naar de afvoer. De aansluitingen bevinden zich in de technische ruimte met een deur die op slot kan.

 

Prijs voor een toiletwagen huren

De prijs voor een toiletwagen huren hangt allereerst af van de periode dat u de toiletwagen huurt. U kunt een toiletwagen huren voor 1 dag. Daarnaast kunt u de toiletwagen ook huren voor een langere periode. Het type toiletwagen dat u huurt is ook bepalend voor de prijs van de toiletwagen. Hoe luxer de toiletwagen hoe hoger de prijs voor een toiletwagen huren is. Wij hebben drie verschillende typen toiletwagen in ons assortiment. Als laatst is de prijs voor een toiletwagen huren afhankelijk van de locatie waar wij deze af dienen te leveren.

Interesse in het huren van een toiletwagen? Vraag direct een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Bekijk ook onze mobiele toiletten

KLIK HIER
Evenementen units
Frietkarren van Rentwereld
Mobiele toiletten en toilletcabines
Rentwereld Airborne
Toiletwagen reddingsbrigade
Rentwereld frietwagen
VestingsdagenHellevoetsluis
Frietwagen huren Rentwereld
3 units bij elkaar
© Rentwereld.nl - created by Xpon