Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Totaalleverancier voor festivals

Rentwereld is totaalleverancier voor festivals. Wij kunnen u van al het nodige voorzien en u zo alle zorgen uit handen nemen.

Kassa units

Wij kunnen ten eerste de kassa units verzorgen. Deze kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken. U kunt kassa units plaatsen bij de ingang voor de kaartverkoop of kaartcontrole. Ook kunt u de kassa unit gebruiken voor de bonnen- of muntenverkoop en wanneer u met betaalde toiletten werkt kunt u hem ook hier inzetten voor de stempels of bandjes.

Sanitair

Daarnaast kunnen u van al het nodige sanitair op uw festival voorzien. Zo hebben wij toiletwagens, deze bestaan uit een dames en een heren gedeelte. Beide gedeelten zijn voorzien van een badmeubel en afsluitbare kast. De toiletwagens zijn voorzien van moderne toiletten en urinoirs om het toiletbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. De toiletten in de toiletwagen hebben een automatische spoelfunctie.

Naast de toiletwagens kunnen wij ook plaskruizen leveren voor u. Door het plaatsen van plaskruizen kan een wachtrij voor de toiletwagens voorkomen worden. Doordat een plaskruis als het ware 4 urinoirs in 1 is, kunnen er veel op een klein stuk worden geplaatst. Onze plaskruizen hebben een capaciteit van 450 liter, dit zijn ongeveer 1500 plasbeurten. De plaskruizen zijn overal te plaatsen en gemakkelijk te verplaatsen. Zowel de toiletwagens als de plaskruizen zijn eenvoudig te reinigen.

Catering

Ook een groot deel van de catering kunnen wij voor u verzorgen. Op zo ongeveer ieder festival wordt natuurlijk friet gegeten. Bij ons kunt u een frietwagen huren met of zonder personeel. Daarnaast kunnen wij koelaanhangers, vriesaanhangers, koelcellen of vriescellen leveren, zodat alle cateraars op uw festival hun producten koel kunnen bewaren. Voor de bars op uw festival kunnen wij de koelkasten verzorgen.

Zoals u kunt lezen zijn wij totaalleverancier voor festivals. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

© Rentwereld.nl - created by Xpon