Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Tuk Tuk foodtruck huren

Afmetingen en specificaties van de Piaggio Ape foodtruck

KLIK HIER

Altijd al eens willen deelnemen aan een foodtruckfestival? Een Tuk Tuk foodtruck huren is de ideale oplossing. Zo kunt u erachter komen of het iets voor u is of natuurlijk gewoon een ervaring opdoen. Ook kunt u een Tuk Tuk foodtruck huren voor uw feestje, evenement of een speciale gelegenheid. Bij Rentwereld bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij bezorgen de Tuk Tuk foodtruck op alle locaties door heel Europa.

Waarom een Tuk Tuk foodtruck huren?

Er zijn talloze goede redenen voor een Tuk Tuk foodtruck huren. Zo kunt u de Tuk Tuk foodtruck huren om op een (foodtruck)festival te staan. Ook voor andere evenementen, feestjes of gelegenheden als een bruiloft is de Tuk Tuk foodtruck perfect inzetbaar. Doordat de Tuk Tuk foodtruck in principe een kale wagen is, kunt u deze inzetten voor iedere toepassing die u kunt bedenken. De Tuk Tuk foodtruck wordt vaak ingezet voor de verkoop van koffie. Echter zijn er veel meer toepassingen geschikt voor deze wagen. Zo kunt u er ook smoothies, warme chocomel of glühwein in verkopen. De foodtruck hoeft niet alleen voor drinken ingezet te worden. Zo kunt er u bijvoorbeeld ook popcorn, suikerspinnen en andere zoetigheden in maken of verkopen. Zelfs warm voedsel zoals hotdogs, poffertjes, crêpes, tosti’s, soep, salades en saté is de Tuk Tuk foodtruck prima in te zetten.

De Tuk Tuk foodtruck

Mede door zijn retro uitstraling is de Tuk Tuk foodtruck een opvallende eyecatcher. De foodtruck is voorzien van led interieurverlichting en er is veel opbergruimte in het wagentje. Ondanks dat is de Tuk Tuk foodtruck erg compact en daardoor geschikt voor zowel buiten- als binnen toepassingen. De Tuk Tuk foodtruck wordt verhuurd zonder personeel en zonder reclame. Wij kunnen in overleg met ons reclamebureau de foodtruck direct met uw eigen reclame leveren, zodat u deze volledig onder uw eigen naam in kunt zetten.

Bent u geïnteresseerd in een Tuk Tuk foodtruck huren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op!

Direct een Piaggio Ape huren voor een Foodtruckfestival?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon