Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Vriesaanhanger huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht

Afmetingen en specificaties van de vriesaanhanger

KLIK HIER

Wilt u voor een evenement of defect aan uw vriescel een vriesaanhanger huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij beschikken over meerdere professionele vriesaanhangers. Bij Rentwereld snappen wij hoe belangrijk het is dat producten, tijdens problemen met de vriescel, op de juiste temperatuur blijven zodat zij niet bederven. Daarom kunnen wij met spoed een vriesaanhanger bij u op locatie afleveren. Wij kunnen de vriesaanhanger bij u op locatie afleveren, maar u kunt de vriesaanhanger ook altijd bij ons op komen halen. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Vriesaanhanger huren  in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht voor horeca

Is de vriescel in uw restaurant er plotseling mee opgehouden en heeft u snel vervanging nodig? Bij ons kunt u een vriesaanhanger huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Als u ons belt, kunnen wij vaak binnen enkele uren de vriesaanhanger bij u op locatie leveren. Ook als u tijdelijk extra vriescapaciteit nodig heeft in verband met een drukke periode die eraan komt of een verbouwing in uw keuken dan kunt u bij ons een vriesaanhanger huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.  U kunt de vriesaanhangers huren voor een langere periode, hiervoor gelden speciale tarieven.

Vriesaanhanger huren  in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht voor evenementen

Organiseert u binnenkort een evenement in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Dan is het belangrijk dat er genoeg eetgelegenheid is voor de bezoekers van het evenement. Voor de horecagelegenheid die hiervoor gaat zorgen is het uitermate belangrijk dat de producten die zij meenemen goed bewaard kunnen worden, zodat het niet bederft en zij daardoor zo min mogelijk weg hoeven te gooien. Daarom is een vriesaanhanger huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht een goede oplossing voor u.  Onze vriesaanhanger biedt over het algemeen voldoende vriescapaciteit voor een horecagelegenheid.

Direct een vriesaanhanger huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon