Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Vriesaanhanger huren met spoed

Afmetingen en specificaties van de vriesaanhanger

KLIK HIER

Wanneer een vriezer vol met ingevroren producten plots niet meer werkt dan is het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Uw producten hebben namelijk een beperkte houdbaarheid, wanneer zij niet in een vriezer bewaard kunnen worden. Ook kan het voorkomen dat er door onderhoud aan uw vriezer dringend een tijdelijke vriezer nodig is. Bij Rentwereld kunt u daarom een vriesaanhanger huren met spoed. Binnen enkele uren kunnen wij een vriesaanhanger bij u op locatie bezorgen.

Defect of onderhoud aan vriesunit

Het kan voorkomen dat de vaste vriescel in uw restaurant er plots mee stopt. Een reparateur kan niet altijd snel op locatie zijn om het probleem op te lossen. Daarnaast zijn niet alle problemen binnen een paar uur op te lossen. Het is uitermate belangrijk om ook wanneer u geen gebruik kunt maken van uw vaste vriescel uw vriesproducten koel te kunnen houden.  Ook wanneer er onderhoud nodig is aan uw vriescel kan het zo zijn dat u deze tijdelijk niet kunt gebruiken. Om deze redenen kunt u bij rentwereld een vriesaanhanger huren met spoed. Zo kunnen uw producten altijd koel bewaard blijven en hoeft u dus geen producten onnodig weg te gooien.

Extra vriescapaciteit

Heeft u door onvoorziene omstandigheden of drukte niet voldoende ruimte om al uw vriesproducten in op te slaan? Bij ons kunt u een vriesaanhanger huren met spoed. Zo kunnen toch alle producten meteen opgeslagen worden in een vriezer. Wij kunnen de vriesaanhanger eenvoudig achter of naast uw restaurant plaatsen.

Al onze vriesaanhangers zijn instelbaar tot -20 graden Celsius. Daarnaast is een flappengordijn gemonteerd in de vriesaanhanger, zodat bij het openen van de deur zo min mogelijk koude lucht verloren gaat. Hierdoor blijven uw producten te allen tijde diepgevroren. Onze vriesaanhangers zijn voorzien van 4 zware uitdraaibare steunpoten. Dit zorgt ervoor dat u veel gewicht in de vriesaanhanger kunt laden.

Direct een een scherpe prijs?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon