Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Vriesaanhanger huren op locatie

Afmetingen en specificaties van de vriesaanhanger

KLIK HIER

 

Bij Rentwereld beschikken wij over meerdere professionele vriesaanhangers. Dus wilt u een vriesaanhanger huren op locatie voor uw evenement of omdat uw vriescel defect is? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is dat uw producten, tijdens problemen met uw vriescel, op de juiste temperatuur blijven om niet te bederven. Wij kunnen daarom altijd met spoed een vriesaanhanger bij u op locatie afleveren. U kunt de vriesaanhanger natuurlijk ook altijd zelf bij ons op komen halen. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Vriesaanhanger huren op locatie voor horeca

Heeft de vriescel in uw restaurant onderhoud nodig of is deze zelfs defect? Dan heeft u met spoed iets nodig waar u uw producten in op kan slaan, zodat het niet bederft. Bij ons kunt u een vriesaanhanger huren op locatie. Dit wil zeggen dat u ons kunt bellen en dat wij vaak binnen enkele uren bij u op locatie de vriesaanhanger af kunnen leveren. Ook als u bijvoorbeeld uw restaurant gaat verbouwen, waardoor uw vriescel tijdelijk niet toegankelijk is dan is een vriesaanhanger huren op locatie een goede oplossing voor u. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er voor u een drukke periode aankomt en dat u hiervoor niet genoeg vriescapaciteit heeft. Door een vriesaanhanger huren op locatie heeft u tijdelijk voldoende vriescapaciteit in deze periode. Het is bij ons mogelijk om de vriesaanhanger voor een langere periode te huren, hiervoor hanteren wij speciale tarieven.

Vriesaanhanger huren op locatie voor evenementen

Als u een evenement organiseert is het belangrijk dat u genoeg eetgelegenheid heeft voor uw bezoekers. Voor deze horecagelegenheden is het ontzettend belangrijk dat er een goede vriesgelegenheid aanwezig is, zodat zij de voorraad aan producten die zij meenemen kunnen bewaren zonder dat het bederft. Een vriesaanhanger huren op locatie is daarom voor u een goede optie. Onze vriesaanhanger biedt over het algemeen voldoende vriescapaciteit voor een horecagelegenheid. Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. U bent voor zowel grote als kleine evenementen bij Rentwereld aan het juiste adres.

Direct een vriesaanhanger huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon