Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Vriesaanhanger huren bij Rentwereld

Afmetingen en specificaties van de vriesaanhanger

KLIK HIER

Rentwereld Vriesaanhanger huren

Vriesaanhanger huren bij Rentwereld.

Bij Rentwereld bent u aan het juiste adres als u een vriesaanhanger wilt huren, wij hebben diverse modellen vriesaanhangers op voorraad voor de verhuur. Als u een enkelas vriesaanhanger wilt huren kunnen wij dit voor u verzorgen. Al onze vriesaanhangers zijn instelbaar tot -20 graden Celsius, hierdoor blijven uw producten diepgevroren. De vriesaanhangers die wij verhuren zijn voorzien van 4 zware uitdraaibare steunpoten, hierdoor kunt u veel gewicht in de vriesaanhanger laden. Er is ook een flappen gordijn in de vriesaanhanger gemonteerd zodat bij het openen van de deur niet te veel koude lucht verloren gaat uit de vriesaanhanger. De vriesaanhanger is voorzien van een afschakeling bij het openen van de deur, tevens is er een goed slot op de vriesaanhanger gemonteerd.

Vriesaanhanger huren bij nood

Is uw vriescel er plotseling mee opgehouden? Wij kunnen met spoed een vriesaanhanger bij u op locatie afleveren, u kunt de vriesaanhanger ook zelf bij ons afhalen. Wij zijn hiervoor ook in het weekend bereikbaar zodat u zo min mogelijk overlast ervaart van uw defecte vriescel.

Vriesaanhanger huren Amsterdam, Rotterdam of Utrecht?

Als u een vriesaanhanger wilt huren in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres, wij verhuren veel materialen in de Randstad, ook in Utrecht, Breda, Den Haag of Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres om een vriesaanhanger te huren.

Direct een vriesaanhanger huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon