Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Vriesaanhanger huren

Afmetingen en specificaties van de vriesaanhanger

KLIK HIER

Wilt u een vriesaanhanger huren? Bij Rentwereld beschikken wij over meerdere professionele koel- en vriesaanhangers. Wij snappen dat het belangrijk is dat uw producten zo koud mogelijk blijven tijdens problemen met uw huidige vriescel. Wij kunnen daarom met spoed een vriesaanhanger bij u op locatie afleveren als uw vriescel er plotseling mee op is gehouden. U kunt de vriesaanhanger ook altijd zelf bij ons ophalen. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Vriesaanhanger huren voor uw evenement

Op evenementen kunt u altijd een eetgelegenheid vinden. Het is voor de horeca op uw evenement uiteraard belangrijk dat er een goede vriesgelegenheid is, om de voorradige producten op de juiste temperatuur te kunnen bewaren. Een vriesaanhanger huren is de oplossing hiervoor. Onze vriesaanhangers zijn makkelijk in gebruik en bieden over het algemeen genoeg opslagcapaciteit voor een horecagelegenheid. Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Wij kunnen de vriesaanhanger bij u op locatie afleveren.

Vriesaanhanger huren voor horeca

Het kan altijd eens voorkomen dat uw vriescel er plotseling mee ophoudt. U heeft veel producten in de vriescel die niet mogen bederven. U heeft daarom met spoed een vervanging voor uw vriescel nodig. Een vriesaanhanger is een ideale uitkomst om tijdelijk uw producten in op te slaan. Wij kunnen met spoed een vriesaanhanger bij u op locatie afleveren. Ook voor andere situaties is een vriesaanhanger huren de ideale uitkomst. U gaat bijvoorbeeld de keuken in uw restaurant verbouwen, waardoor de vriezer tijdelijk niet toegankelijk is of er komt een drukkere periode waarvoor u niet genoeg vriescapaciteit heeft. Bij ons is het ook mogelijk om een vriesaanhanger te huren voor een langere periode. Wij hanteren speciale tarieven wanneer u voor langere tijd een vriesaanhanger wilt huren.

Direct een vriesaanhanger huren?

KLIK HIER
© Rentwereld.nl - created by Xpon