Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Vriesaanhanger kopen

Rentwereld is de specialist in het verkopen van vriesaanhangers. Wij verkopen diverse formaten vriesaanhangers, van enkel as vriesaanhangers tot tandemas vriesaanhangers. Wij hebben altijd diverse modellen op voorraad staan die u, indien gewenst, direct mee kunt nemen.

Vriesaanhanger type 2700

Koelaanhanger tandemasser - Rentwereld

Offerte?

Offerte!
Interieur tandemasser koelaanhanger - Rentwereld

Vragen?

Bel direct!

Afmetingen
De afmetingen van dit type vriesaanhanger zijn als volgt:
Lengte: 300cm
Hoogte: 200cm
Breedte: 155cm

Gewichten
Eigen gewicht: 790kg
Laadvermogen: 1910kg
Maximaal totaalgewicht: 2700kg
Aantal assen: 2 (tandemasser)

Koel/vriesmotor
Deze vriesnaahanger is instelbaar van -20 t/m 10 graden Celsius. De vriesmotor is van degelijke Duitse kwaliteit met overcapaciteit.

Stroomvoorziening
Dit type vriesaanhanger werkt op een normaal 230v stopcontact.

Uitrusting vriesaanhanger

– Aansluitkabel 230v
– 100 mm dikke kunststof wanden en vloeren voor perfecte isolatie
– Degelijk hang- en sluitwerk
– Speciale wanden voor vriezen
– Binnenverlichting
– Degelijke traanplaat vloer
– Stevige steunpoten
– Optioneel: oprijplaten
– Optioneel: generator voor eigen stroomvoorziening

Beschikbaarheid
Wij beschikken over een ruim aanbod van dit type vriesaanhanger.

Kosten vriesaanhanger
Een absolute spotprijs, bel direct voor de laagste prijs: 085 250 00 57

Een vriesaanhangwagen kopen is de ideale oplossing wanneer u bevroren of gekoelde producten moet vervoeren. Onze vriesaanhangwagens zijn hier perfect voor geschikt. Wij verkopen vriesaanhangwagens in twee verschillende typen. Type 2700 is een tandemasser vriesaanhangwagen. Naast deze twee typen kunnen wij een vriesaanhangwagen ook geheel naar uw wens bouwen. Door een vriesaanhangwagen kopen hoeft u niet te investeren in een dure speciale vracht- of bestelwagen.

Multifunctionele vriesaanhanger kopen

Onze vriesmotoren in te stellen zijn tussen de -20 en +10 graden Celsius en daarom kunt u de vriesaanhanger ook als koelaanhanger gebruiken. Dit is handig voor bijvoorbeeld cateraars die met het vervoer van zowel koelproducten als vriesproducten te maken hebben. Een vriesaanhanger kan onder andere ingezet worden voor het vervoeren van vis, vlees of ijs. De vriesaanhanger is daarom ideaal voor slagerijen, poeliers, visbedrijven of ijsfabrikanten. De vriesaanhanger is ook op festivals of feesten goed inzetbaar om cateraars van alle gemakken te voorzien.

Kwaliteit vriesaanhangwagens

Doordat wij werken met een nieuw en modern wagenpark kunnen wij garanderen dat u een vriesaanhangwagen koop die zeer betrouwbaar is. Onze vriesaanhangwagens hebben een frisse en moderne uitstraling. De vriesaanhangwagens zijn degelijk gebouwd en de vriesmotoren zijn van Duitse kwaliteit. Een groot pluspunt van onze vriesmotoren is dat ze geluidsarm zijn en weinig onderhoud behoeven. Wij kunnen een vriesaanhangwagen helemaal naar wens bouwen voor u! Naast een vriesaanhanger kopen kunt u bij ons ook een vriesaanhangwagen huren voor zowel korte als lange periodes.

Onze vriesaanhangwagens zijn voorzien van speciale wanden, waardoor de vriesaanhangwagens goed geïsoleerd zijn en er zo min mogelijk kou verloren gaat. Daarnaast zijn onze vriesaanhangwagens voorzien van een flappengordijn, zodat bij het openen van de deur zo min mogelijk koude lucht naar buiten komt. De vriesaanhangwagens zijn voorzien van een afschakeling bij het openen van de deur.

© Rentwereld.nl - created by Xpon