Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Vriesaanhanger(s)

Op zoek naar een moderne vriesaanhanger? Bij Rentwereld werken wij met nieuwe materialen. Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende modellen vriesaanhangers. Wilt u direct een vriesaanhanger huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vriesaanhanger type 1350
Vriesaanhanger type 2700

Wilt u binnenkort een vriesaanhanger huren voor op uw evenement? Of kunt u door omstandigheden uw huidige vriescel niet gebruiken? . Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw producten op de juiste temperatuur bewaard blijven, zodat zij niet bederven Bij Rentwereld beschikken wij over meerdere professionele vriesaanhangers.

Kwaliteit vriesaanhanger

Wij werken met een nieuw en modern wagenpark. Mede hierdoor garanderen wij u dat de vriesaanhangers die wij leveren zeer betrouwbaar zijn. Al onze vriesaanhangers hebben een frisse en moderne uitstraling. De vriesaanhangers worden nooit langer dan twee jaar gebruikt en worden jaarlijks onderhouden. De vriesmotoren zijn instelbaar tot -20 graden Celsius en van degelijke Duitse kwaliteit. Daarnaast is de vriesaanhanger voorzien van een flappengordijn, zodat bij het openen van de deur zo min mogelijk koude lucht verloren gaat. Aan de buitenkant van de aanhanger is deze voorzien van 4 uitdraaibare steunpoten. Deze zorgen ervoor dat u veel gewicht in de vriesaanhanger kunt laden. Als laatst is de vriesaanhanger voorzien van een afschakeling bij het openen van de deur.

Vriesaanhanger huren voor uw evenement

Op evenementen kunt u altijd een eetgelegenheid vinden. Het is voor de horeca op uw evenement uiteraard belangrijk dat er een goede vriesgelegenheid is, om de voorradige producten op de juiste temperatuur te kunnen bewaren. Een vriesaanhanger huren is de oplossing hiervoor. Onze vriesaanhangers zijn makkelijk in gebruik en bieden over het algemeen genoeg opslagcapaciteit voor een horecagelegenheid. Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Wij kunnen de vriesaanhanger bij u op locatie afleveren.

Vriesaanhangwagen huren voor horeca

Het kan altijd eens voorkomen dat uw vriescel er plotseling mee ophoudt. U heeft veel producten in de vriescel die niet mogen bederven. U heeft daarom met spoed een vervanging voor uw vriescel nodig. Een vriesaanhangwagen is een ideale uitkomst om tijdelijk uw producten in op te slaan. Wij kunnen met spoed een vriesaanhangwagen bij u op locatie afleveren. Ook voor andere situaties is een vriesaanhangwagen huren de ideale uitkomst. U gaat bijvoorbeeld de keuken in uw restaurant verbouwen, waardoor de vriezer tijdelijk niet toegankelijk is. Bij ons is het ook mogelijk om een vriesaanhangwagen te huren voor een langere periode. Wij hanteren speciale tarieven wanneer u voor langere tijd een vriesaanhangwagen wilt huren.

 

Vriesaanhangwagen voor extra vriescapaciteit

Heeft u door onvoorziene omstandigheden of drukte niet voldoende ruimte om al uw vriesproducten in op te slaan? Bij ons kunt u een vriesaanhangwagen huren met spoed. Zo kunnen toch alle producten meteen opgeslagen worden in een vriezer. Wij kunnen de vriesaanhangwagen eenvoudig achter of naast uw restaurant plaatsen.

Vriesaanhanger huren met spoed

Is uw vriescel er plotseling mee opgehouden? Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de diepgevroren producten snel weer bij de juiste temperatuur bewaard worden. Vaak kunnen wij daarom de vriesaanhanger met spoed bij u op locatie afleveren. Ook kunt u de vriesaanhanger zelf bij ons komen ophalen, wanneer uw auto hiervoor geschikt is. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

 

Prijs vriesaanhanger huren

Wij leveren onze vriesaanhangers altijd tegen de scherpst mogelijke prijs. De prijs voor het huren van een vriesaanhanger hangt ten eerste af van de periode dat u hem huurt. U kunt bij ons een vriesaanhanger huren voor 1 dag, maar ook voor een langere periode. Daarnaast hangt de prijs af van het type vriesaanhanger dat u huurt. Als laatste is de locatie waar wij de vriesaanhanger af dienen te leveren van invloed op de prijs.

 

Heeft u interesse in het huren van een vriesaanhanger? Neem gerust contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

 

Op onze actueel pagina kunt u lezen waar Rentwereld zoal te vinden is, wat ons bezig houd en wat onze nieuwe verhuur producten zijn. Wij hebben vaak vriesaanhangers geplaatst en verhuurd, hieronder vindt u alle actueel artikelen over onze vriesaanhangers.

Vriesaanhangers Rentwereld
Rentwereld vriesaanhanger bij KFC
Koel of vriesaanhanger huren
KLM open koelaanhangers
vriesaanhanger huren bij Rentwereld
© Rentwereld.nl - created by Xpon