Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Vriesaanhangwagen huren

Afmetingen en specificaties van de vriesaanhanger

KLIK HIER

Wilt u binnenkort een vriesaanhangwagen huren voor op uw evenement? Of is uw vriescel ermee opgehouden en heeft u met spoed vervanging nodig tot hij gerepareerd is? Bij Rentwereld beschikken wij over meerdere professionele vriesaanhangers. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw producten op de juiste temperatuur bewaard blijven, zodat zij niet bederven. Daarom kunnen wij met spoed een vriesaanhangwagen bij u op locatie afleveren bij defect aan uw vriescel. U kunt de vriesaanhanger natuurlijk ook zelf bij ons ophalen. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Vriesaanhangwagen huren voor uw evenement

Wij van Rentwereld hebben veel ervaring met het leveren van materialen op zowel grote als kleine evenementen. Als u een evenement organiseert is het belangrijk dat er voor de bezoekers genoeg eetgelegenheid is. U moet er altijd rekening mee houden dat het voor de horecagelegenheid die dat gaat regelen voldoende vriescapaciteit aanwezig is, omdat de voorraad producten die zij meenemen niet mogen bederven. Een vriesaanhangwagen huren bij ons is een goede oplossing hiervoor. Onze vriesaanhangwagens zijn makkelijk in gebruik en bieden over het algemeen genoeg opslagcapaciteit voor een horecagelegenheid. De vriesaanhangwagen kunnen wij bij u op locatie afleveren.

Vriesaanhangwagen huren voor horeca

Het kan altijd eens voorkomen dat uw vriescel er plotseling mee ophoudt. Dan is het voor u belangrijk dat er snel vervanging voor komt. Een vriesaanhangwagen is een goede oplossing om tijdelijk uw producten in op te slaan. Wij kunnen vaak binnen enkele uren de vriesaanhangwagen bij u op locatie afleveren. Ook als er een drukkere periode aankomt, waarin u extra vriescapaciteit nodig heeft dan biedt een vriesaanhangwagen huren de oplossing om tijdelijk genoeg vriescapaciteit te hebben. U kunt bij ons de vriesaanhangwagen huren voor een langere periode. Voor het huren voor een langere periode hanteren wij speciale tarieven.

Direct een vriesaanhanger huren?

KLIK HIER
© Rentwereld.nl - created by Xpon