Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Vriesaanhangwagen kopen

Afmetingen en specificaties van de vriesaanhanger

KLIK HIER

Een vriesaanhangwagen kopen is de ideale oplossing wanneer u bevroren of gekoelde producten moet vervoeren. Onze vriesaanhangwagens zijn hier perfect voor geschikt. Wij verkopen vriesaanhangwagens in twee verschillende typen. Type 2700 is een tandemasser vriesaanhangwagen. Type 1350 is een enkelasser vriesaanhangwagen. Naast deze twee typen kunnen wij een vriesaanhangwagen ook geheel naar uw wens bouwen. Door een vriesaanhangwagen kopen hoeft u niet te investeren in een dure speciale vracht- of bestelwagen.

Multifunctionele vriesaanhangwagen kopen

Onze vriesmotoren in te stellen zijn tussen de -20 en +10 graden Celsius en daarom kunt u de vriesaanhangwagen ook als koelaanhanger gebruiken. Dit is handig voor bijvoorbeeld cateraars die met het vervoer van zowel koelproducten als vriesproducten te maken hebben. Een vriesaanhangwagen kan onder andere ingezet worden voor het vervoeren van vis, vlees of ijs. De vriesaanhangwagen is daarom ideaal voor slagerijen, poeliers, visbedrijven of ijsfabrikanten. De vriesaanhangwagen is ook op festivals of feesten goed inzetbaar om cateraars van alle gemakken te voorzien.

Kwaliteit vriesaanhangwagens

Doordat wij werken met een nieuw en modern wagenpark kunnen wij garanderen dat u een vriesaanhangwagen koop die zeer betrouwbaar is. Onze vriesaanhangwagens hebben een frisse en moderne uitstraling. De vriesaanhangwagens zijn degelijk gebouwd en de vriesmotoren zijn van Duitse kwaliteit. Een groot pluspunt van onze vriesmotoren is dat ze geluidsarm zijn en weinig onderhoud behoeven. Wij kunnen een vriesaanhangwagen helemaal naar wens bouwen voor u! Naast een vriesaanhanger kopen kunt u bij ons ook een vriesaanhangwagen huren voor zowel korte als lange periodes.

Onze vriesaanhangwagens zijn voorzien van speciale wanden, waardoor de vriesaanhangwagens goed geïsoleerd zijn en er zo min mogelijk kou verloren gaat. Daarnaast zijn onze vriesaanhangwagens voorzien van een flappengordijn, zodat bij het openen van de deur zo min mogelijk koude lucht naar buiten komt. De vriesaanhangwagens zijn voorzien van een afschakeling bij het openen van de deur.

Direct een een scherpe prijs?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon