Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Vriescel huren

Afmetingen en specificaties van de vriescel

KLIK HIER

Een vriescel huren is een kwalitatieve en flexibele oplossing als u tijdelijk een tekort aan vriesopslagcapaciteit heeft. Door bij ons een vriescel te huren kunt u eenvoudig al uw opslagbehoeften voorzien. U kunt bij ons een vriescel huren voor één dag, maar ook voor een langere periode. Het voordeel van de vriescel ten opzichte van de vriesaanhanger, is dat het een lage instap heeft waardoor u gemakkelijk met een rolcontainer of een kar in de vriescel kunt rijden. Indien gewenst kunnen wij een oprijplaat meeleveren. Wij hebben veel ervaring met het verhuren van vriescellen. Wij denken met u mee en zijn flexibel in het afleveren en ophalen van de vriescellen.

Vriescel huren voor horeca

Een vriescel huren is ideaal voor een horecagelegenheid, waar tijdelijk extra vriescapaciteit nodig is. Zo verhuren wij bijvoorbeeld veel vriescellen aan beachclubs in onder andere Scheveningen en Bloemendaal. Deze zijn vaak alleen in het zomerseizoen open, waardoor er tijdelijk een vriescel nodig is om er voor te zorgen dat producten op de juiste temperatuur bewaard kunnen blijven, zodat zij niet bederven en zonder dat het personeel er een heel eind moet lopen om de producten te halen binnen.

Afmetingen vriescel

Wij beschikken over vriescellen in twee verschillende afmetingen. Wij hebben vriescellen met de afmeting van 200×200 cm voor de kleinere opslag. Daarnaast hebben wij de vriescel met de afmeting van 400×180 cm voor de grotere opslag. Indien u een ander formaat vriescel wenst dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Goed om te weten is dat de vriescellen die u bij ons huurt koppelbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat er altijd voldoende ruimte is voor uw opslag.  Het dus mogelijk om één vriescel te huren, maar ook om meerdere vriescellen te huren.  Wij kunnen de vriescel op vrijwel iedere locatie plaatsen door een, in eigen huis ontwikkeld, afzetsysteem. Er hoeft geen heftruck of kraan aanwezig te zijn voor de plaatsing van de vriescel.

Direct een nood vriescel huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon