Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Wc-hokjes huren

Afmetingen en specificaties van het wc-hokje

KLIK HIER

Wanneer u een festival organiseert is het uitermate belangrijk dat u goed na heeft gedacht over de sanitaire voorziening. Vaak moeten voor festivals of evenementen extra sanitaire voorzieningen op het terrein geplaatst worden. Om al uw gasten van een toilet te voorzien, bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Bij ons kunt u wc-hokjes huren in een vrolijke zonnig gele kleur. Hierdoor zijn de wc-hokjes perfect inzetbaar op uw festival.

Wc-hokjes plaatsen

Doordat onze wc-hokjes uitgerust zijn met een grote opvangtank, hoeven zij niet aangesloten te worden op het riool. Dit is natuurlijk ideaal voor op een festivalterrein, omdat u ze zo overal neer kunt zetten. Onze wc-hokjes hebben een grote capaciteit van 225 liter. Dit wil zeggen dat 1 cabine ongeveer 50 gasten van een toilet kan voorzien. De wc-hokjes zijn gemakkelijk en snel te plaatsen. Daarnaast zijn de wc-hokjes ook erg gemakkelijk schoon te houden.  Wij beschikken over een zuigwagen. Hiermee kunnen wij aan het einde van de dag de wc-hokjes leeg kunnen zuigen. Zo zijn de toiletten klaar voor een nieuwe dag. Mocht het voorkomen dat de wc-hokjes onverwacht toch meer gebruikt worden dan vooraf ingeschat, dan kunnen wij altijd snel ter plekke zijn om de wc-hokjes leeg te zuigen.

Wc-hokjes huren festival

Onze wc-hokjes zijn voornamelijk geschikt voor groter gebruik, zoals op festivals en evenementen. Vaak wordt gekozen voor wc-hokjes huren als set van zes stuks. Wij beschikken over een ruim aanbod wc-hokjes. Hierdoor kunnen wij ze vrijwel altijd snel uit voorraad leveren. Wij kunnen uiteraard altijd met u meedenken over het aantal wc-hokjes dat nodig zijn en het efficiënt plaatsen van de wc-hokjes. Naast wc-hokjes huren, kunt u bij ons ook de rest van het festival sanitair huren. Denkt u hierbij aan plaskruizen, toiletwagens of handwasunits.

Bent u geïnteresseerd in wc-hokjes huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een wc-hokje huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon