Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

WC wagen huren

Afmetingen en specificaties van de WC Wagen

KLIK HIER

Op ieder evenement dat georganiseerd wordt is sanitaire voorziening een must. Om gasten van een toilet te voorzien is een WC wagen huren de ideale oplossing voor u. Het kan ook zijn dat u door andere omstandigheden zoals schade of een verbouwing tijdelijk een WC wagen nodig heeft om iedereen van een sanitair te kunnen voorzien. Wij beschikken over verschillende formaten mooie en degelijke WC wagens. Wij bezorgen de WC wagens op de door u gewenste locatie. Bij de aflevering zullen wij u de nodige uitleg geven om u ervan te verzekeren dat de bezoekers een fijne toiletervaring zullen hebben.

WC wagen huren voor uw evenement

Een evenement is veel breder dan alleen een festival of concert. Zo zijn ook een beurs, markt of buurtfeest voorbeelden van evenementen. Het maakt niet uit wat voor soort evenement u organiseert, het is altijd van groot belang dat er genoeg sanitaire voorziening is. Ook bij bijvoorbeeld het geven van een straat- of buurtfeest is een WC wagen huren een ideale oplossing. Op deze manier kan iedereen gemakkelijk gebruik maken van een toilet, zonder dat het in huis vies wordt. Onze WC wagens zijn zo ingericht dat het voor de toiletbezoekers voelt alsof zij in hun eigen huis een toiletbezoek brengen. Onze WC wagens zijn voorzien van moderne toiletten en urinoirs met een automatische spoelfunctie. Na afloop van uw evenement kunt u de WC wagens eenvoudig schoonmaken met een tuinslang of hogedrukreiniger.

WC wagen huren bij schade of verbouwing

Heeft u door onvoorziene omstandigheden zoals een brand, problemen met het riool of verstoppingen tijdelijk geen toegang tot de toiletten in uw gebouw? Of zijn de omstandigheden wel voorzien, zoals bijvoorbeeld een verbouwing? Een WC wagen huren is voor u de perfecte oplossing. Onze WC wagens zijn gemakkelijk bijna overal te plaatsen. Ook kunt u de WC wagens gemakkelijk schoon houden met een tuinslang of hogedrukreiniger. U kunt WC wagens bij ons ook voor een lange periode huren.

Direct een WC Wagen huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon