Rentwereld - verhuur - verkoop
 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

 • Sterk in verhuren

  Ruim assortiment

 • Top kwaliteit

  Nieuwe materialen

 • Betrouwbaarheid

  Alles wordt dubbel gecheckt!

Wc’s huren

Afmetingen en specificaties van de chemische toilet

KLIK HIER

Op alle festivals is sanitaire voorziening een must. Er moeten voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig zijn om al uw gasten van een toilet te kunnen voorzien. Vaak is op het festivalterrein niet standaard genoeg sanitaire voorzien aanwezig. Wc’s huren is daarom de perfecte oplossing om al uw gasten snel van een toilet te kunnen voorzien. Onze wc’s hebben een vrolijke zonnig gele kleur, waardoor zij op ieder evenement of festival perfect inzetbaar zijn.

Wc’s plaatsen

Wc’s huren gebeurt vaak in sets van 6 stuks. Deze wc’s zijn chemische toiletten. Dit betekent dat zij van een grote opvangrank voorzien zijn. Hierdoor hoeven zij niet op het riool aangesloten te worden. Dit is natuurlijk perfect wanneer u de wc’s in wil zetten op uw festivalterrein. Wij kunnen de wc’s altijd makkelijk en snel plaatsen. De wc’s hebben een capaciteit van 225 liter. Dit betekent dat één wc ongeveer 50 gasten van een toilet kan voorzien. Wij beschikken over een zuigwagen. Hiermee kunnen wij aan het einde van de dag de wc’s leeg komen zuigen. Ook wanneer de toiletten meer gebruikt worden dan vooraf ingeschat, kunnen wij altijd snel ter plekke zijn om de wc’s leeg te zuigen. Wij kunnen met u meedenken over het efficiënt plaatsen van voldoende wc’s.

Wc’s huren festival

Onze wc’s zijn voornamelijk geschikt voor groter gebruik, zoals op festivals of evenementen. Wij beschikken over een ruim aanbod wc’s, waardoor wij altijd snel uit voorraad kunnen leveren. Naast de wc’s kunnen wij ook handwasunits leveren om te zorgen voor een betere hygiëne op uw festival.
Wilt u iets luxere sanitaire voorziening op uw festival? Dan kun u ook onze toiletwagens huren. Deze zijn voorzien van toiletten met een automatische spoelfunctie en de luxe van thuis. Voor de mannen kunnen wij uw festival voorzien van plaskruizen.

Bent u geïnteresseerd in wc’s huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een chemisch toilet huren?

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Rentwereld.nl - created by Xpon