Dé totaalpartner van de Benelux in mobiele voorzieningen

Wonen

Mobiele woonunits te huur

Heeft u een tijdelijke woonruimte nodig in verband met een verbouwing of om uw personeel te kunnen huisvesten? Kies er dan voor om een woonunit te huren bij Rentwereld! Onze woonunits zijn namelijk modern, compleet uitgerust, perfect voor een langere periode en worden ook nog eens erg snel geleverd! Dus ook als u vanwege brand- of waterschade met spoed een tijdelijke woonruimte nodig heeft bieden onze mobiele woonunits dé uitkomst!

Rentwereld is al jaren gespecialiseerd in het verhuren van woonunits. Door onze centrale ligging kunnen wij u in heel Nederland, België en Duitsland van dienst zijn. De woonunits zijn dan ook direct uit voorraad leverbaar!

Hieronder vindt u een overzicht van de compleet ingerichte en moderne woonunits die te huur zijn. Heeft u speciale wensen? Maak dit dan kenbaar aan ons, vrijwel alles is bespreekbaar!

Woonunit 733 – 4 pers
Luxe schaftwagen

Meer informatie over het huren van een mobiele woonunit

Rentwereld heeft verschillende typen woonunits die te huur zijn. Afhankelijk van de specificaties van de woonunits bieden deze ruimte aan twee tot vier personen. Daarnaast zijn al onze woonunits voorzien van:

 • Twee 230v aansluitingen
 • Een tafel met vier stoelen
 • TV
 • Draai-kiep ramen met dubbel glas
 • 4-pits gasstel
 • Boiler
 • Afzuigkap
 • Oven
 • Koelkast
 • Spoelbak
 • Wastafel
 • Toilet
 • Douche met thermostaatkraan
 • Was/droger combinatie

Tot slot zijn de woonunits voorzien van een water aanvoer voor koud water en een ingebouwde boiler waarmee het water wordt verwarmd.

U kunt al onze woonunits huren tegen een zeer scherp tarief per week. Vraag hier direct een offerte aan en bereken uw kosten!

Wij kunnen de mobiele woonunits of slaapunits bijna overal voor u plaatsen. De woonunits zijn dan ook erg makkelijk om in gebruik te nemen. Zo profiteert u snel van uw tijdelijke verblijfsruimte. De mobiele woonunits zijn geschikt om in te wonen of als slaapwagen te gebruiken. Ook zijn onze mobiele woonunits uitermate geschikt om uw werknemers (personeel) tijdelijk in te huisvesten.

Het voordeel van de woonunits die wij te huur aanbieden, is dat wij u dankzij ons nieuwe en moderne wagenpark kunnen garanderen dat onze materialen betrouwbaar zijn. Alle materialen worden dan ook jaarlijks onderhouden en hebben een frisse en moderne uitstraling!

Waarom een mobiele woonunit van Rentwereld?

 • Snelle service
 • Nieuwe materialen
 • Persoonlijk advies
 • 24/7 telefonisch bereikbaar
 • Centraal gelegen
 • Wij voldoen aan alle wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid, elektriciteit, energieprestatie en brandweerstand

Ontdek meer over onze woonunits

Verschillende woonunits bij elkaar 2
Woonunit vooraanzicht
woonunit met tuin
Woonunits Rentwereld
Woonunits Rentwereld 2
Woonunit Rentwereld 3

Benieuwd naar de ervaring van mensen die u voorgingen?

Bent u benieuwd naar de ervaring van de mensen die al eerder een mobiele woonunit bij Rentwereld gehuurd hebben? Lees dan de onderstaande reviews en laat u inspireren!

Jeroen Kops

Wij hebben voor Openluchtbad Boschbad een snacktrailer laten maken door Rentwereld en hierbij is het contact altijd, ook na de levering, perfect geweest. Snelle respons, goede kwaliteit trailer. Gilbert bedankt en op naar meer evenementen en een mooie zomer 🙂
Camping De Grienduil

Super oplossing, ontploft douchegebouw van de camping en binnen enkele uren meteen drie complete badkamers hier staan. Super!!!
Maarten Vw

Goede ervaringen met Rentwereld, bij het ophalen van de douche unit zag deze er mooi schoon uit. Omdat er op mijn auto een 7 polige stekker zat konden we de aanhanger niet direct aansluiten. Gilbert ging een verloop halen maar zag opeens dat er al een verloop achter mijn 7 polige stekker zat. In een minuut had hij de stekker eraf gedraaid (was mij nog nooit gelukt) en had hij de douche aanhanger aangesloten.
Bij het plaatsen van de douche unit bij ons huis (in het donker achteruit rijdend) had ik iets over het hoofd gezien waardoor ik een kleine schade had gemaakt in de buitenwand van de unit. Bij het inleveren heeft Sven eea bekeken en aangegeven dat de reparatie middels polyester plamuur te herstellen was. Ondanks dat ik de douche unit maar 1 week heb gehuurd bracht hij geen extra kosten in rekening voor de schade.
Al met al een top bedrijf met een goede service. Als ik weer wat nodig heb, weet ik jullie te vinden!
Kaatje Floren

Ik ben geholpen door zeer vriendelijk personeel van Rentwereld met mijn verkoopwagen. Zij toonden zich behulpzaam bij het aansluiten van een gasaansluiting en dachten met me mee over het plaatsen van een disselbak. De medewerkers geven onderlegd advies, hun eigenbelang is ondergeschikt aan de beste oplossing voor de klant. Ik ben zeer tevreden en kom graag terug.

Interesse in het huren van een mobiele woonunit?

Heeft u een specifieke vraag over een van onze mobiele woonunits of heeft u interesse in een van de woonunits die te huur zijn? Neem dan gerust contact op met ons! Bel ons direct op: 085 250 00 57. Een e-mail kunt u sturen aan: info@rentwereld.nl. Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar!

Gratis offerte aanvragen

© Rentwereld.nl - created by Xpon